Szerintem nem túl jó a fokozat kiosztás vagy legalább is megszokást igényel a berg után!
Nagy sár védő nem kell mert az tényleg nem szép! Inkább majd esőben nem motorozom!
Biztos vagyok benne hogy szép lesz mindkét bergetek! Ahogy néztem a hátsó villátokat.... nagyon pofás az a a fekete szín!
Nigger Berg ez lesz a tutti!
Ma mentem az lc-vel persze rögtön el kezdett esni a kurva eső.... Nyomtam esőben is!
Szóval nagyon nagy az úr a berghez képest! Nincs meglepi nincs fosatás nincs adrenalin bomba! NINCS BERG FEELING!
Ellenben megyeget szépen, jó volt újra indexelni, egész jó kis hangja van kulturált is, szóval összességébe nincsen rossz benyomásom róla. Sőt! Pont azt nyújtja amit most szeretnék vagyis szeretnénk! "Asszonypajtival" is csavarogni!
Így elsőre tetszik de majd elválik mit tud a ktm!
Szia Eli! Remélem március közepére kész lesz. Ha megjön a csajtól a látványterv, majd átküldöm Neked is! Jah és ha minden jól megy, akkor március harmadik hétvégéje szabad nekem.
nagyjából az van, hogy a berg tulajok imádják a gépüket, akinek meg nincs az max hallomásra szarozza...
nekem elfosta magát a főtengely csapágy 50üónál, ami rendellenes, de ettől függetlenül nem kéne másik motor
olajcserét betartani meg mindig tiszta légszűrő és nincs gond
a blokkba való gyári kütyük tényleg normális áron vannak, ellenben a powerpartsos extrákkal amik viszont horror áron mennek már...
egy 2004-es rendszámos FE550 van havernak esetleg...
ja igen ha teheted 2004 vagy az utánit nézz, keihin karbi + egyéb okosságok, azelöttiek kicsit bajosabbak
Én is csatlakoznék az elöttem szólóhoz, nagyon jó motor a Berg! Másfél éve vettem egyet és még nem volt olyan alkalom amikor megbántam volna a vásárlást. Nem kell rá költeni többet, mint bármely másik márkára és azért azt az érzést nem tudja (részemről) nyújtani másik motor. Abszolút kezelhető, de egyben bitang erős is!
Nekem bevált!
..ha veszel sosem fogod megbánni .....A helyedben minél fiatalabbat vennék...és a hivatalos szervizben nézesd át..ott ügyes srác dolgozik és ért hozzá....Nem túl drága hozzá a gyári alkatrész és nagyon jó minőségű..nem érdemes kókányolni....Nekem három és fél éve van..220 órát tettem bele és nem kellett még belenyúlni a blokkba...A japó fostalicskákat már ilyenkor harmadszorra generálozzák...fékbetétet,gumit és egy láncot,lánckerékkel vettem hozzá....olajcseréket betartom és kész....Csak nyelezni kell és akkor jól működik..nem lehet vele pötyőgni....Engem sokan leakartak róla beszélni..és örülök,hogy nem hallgattam rájuk....és ne feledd,nem túl sok pénzért egy verseny technikát kapsz.....
Majdnem kész!
A többi a galériában.
Meg munkaidőben munkahelyen motort fényképezgetni
Egyébként ritkán ugyan, de találok azért...
ON
EXC ugyanilyen amúgy
Nagy sár védő nem kell mert az tényleg nem szép! Inkább majd esőben nem motorozom!
Valami másmilyen sárvédőt kell feltenni rá (enduroét mondjuk)...csak azzal meg nem lesz "szép"
Az lc-nek hogy hogy 5 a váltója?!
És mit lehet tenni hogy ne bassza a vizet a pofámra esőben az első sárvédő elől? Mintha nem is lenne rajta!
ŰR
hú de álmos vagyok elteszem magam
CSAK A BERG!
Áhoj Zsugabubus!
Biztos vagyok benne hogy szép lesz mindkét bergetek! Ahogy néztem a hátsó villátokat.... nagyon pofás az a a fekete szín!
Nigger Berg ez lesz a tutti!
Ma mentem az lc-vel persze rögtön el kezdett esni a kurva eső.... Nyomtam esőben is!
Szóval nagyon nagy az úr a berghez képest! Nincs meglepi nincs fosatás nincs adrenalin bomba! NINCS BERG FEELING!
Ellenben megyeget szépen, jó volt újra indexelni, egész jó kis hangja van kulturált is, szóval összességébe nincsen rossz benyomásom róla. Sőt! Pont azt nyújtja amit most szeretnék vagyis szeretnénk! "Asszonypajtival" is csavarogni!
Így elsőre tetszik de majd elválik mit tud a ktm!
Kíváncsi vagyok a new dizájn, hogy fest majd a moton
Szia Albi!
Képzeld, készül végre a Bergi design! De várom már, hogy az új ruhájába lássam a motorkát.
Jut eszembe alakul a gép! Vogue jól hallom hogy pali eladta az ülést?
csak a berg
nekem elfosta magát a főtengely csapágy 50üónál, ami rendellenes, de ettől függetlenül nem kéne másik motor
olajcserét betartani meg mindig tiszta légszűrő és nincs gond
a blokkba való gyári kütyük tényleg normális áron vannak, ellenben a powerpartsos extrákkal amik viszont horror áron mennek már...
egy 2004-es rendszámos FE550 van havernak esetleg...
ja igen ha teheted 2004 vagy az utánit nézz, keihin karbi + egyéb okosságok, azelöttiek kicsit bajosabbak
Én is csatlakoznék az elöttem szólóhoz, nagyon jó motor a Berg! Másfél éve vettem egyet és még nem volt olyan alkalom amikor megbántam volna a vásárlást. Nem kell rá költeni többet, mint bármely másik márkára és azért azt az érzést nem tudja (részemről) nyújtani másik motor. Abszolút kezelhető, de egyben bitang erős is!
Nekem bevált!