Bejön az sm filing nagyon de nem bírom ki anélkül hogy ne guruljunk el egy pár száz km-re otthonról! Most azt acélt szolgálja a "túragőzős"! Hál isten van munka és kevés az időm gépezni! Ha meg jobb idő lesz irány az út!
Megyek pályára mert ki akarom próbálni milyen az amikor jó az aszfalt és nem jön szembe senki stb...!
És lesz még berg az tuti ha nem is idén de hamarosan!
Nem tudja valaki, hol tudnék venni 2004 Bergre hátsó rajtszám táblára matricát? ami be takarja teljesen a idomot nem a számokra érdekelnek bár milyent! de vastag idom folia legyen mint a gyári! mert amit lehet kapni x-fun vagy cemoto abba nincs benne a hátsó idom matrica!
Helló!
Nem tudja valaki milyen kuplunglamella kell FE600 1999es bergbe?
Igazából a kopólamella vastagságára lennék kiváncsi és hogy hol lehet beszerezni?
üdv
Szia nem tudom még mert van egy suzuki dr 350 es motorom. Amit el akarok adni .Majd fater Husabergjét meg megveni.Szoval még egyenlöre nem érdekel, ha meg lesz a moci majd akor lehet. Ha esetleg tudnál vevör a motoromra akor azt meg köszöném.
Azért mondtam, ha nem megy el a jövőhétig, akkor biztos.
Ha közben elmegy , akkor buktam, majd veszek másikat.
Nem teszek majd szemrehányást, h mért nem tartogattad nekem
Megyek pályára mert ki akarom próbálni milyen az amikor jó az aszfalt és nem jön szembe senki stb...!
És lesz még berg az tuti ha nem is idén de hamarosan!