Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez mennyire tutko h elvinnéd?
megbeszéltük
Sztem az jólehet nekem, mert van az ötötvenes elejéhez átalakitó perselyem vhol, tengelyt meg csináltatnék hozzá. Féktárcsa- lánckerék nekem nem kell, az van szarásig.
Ha nem jön rá ember a jövőhét elejéig, elbótolhatjuk
Asszem azóta már elkészültek a dolgok, csak még basztam értemenni, de már a célegyenesben vagyunk
szeva Zéééé
mi a zsír a micsodával?
lassan mehetünk veretni, jön a jaú idő
70-ért nekem is ideadná a Laci, ebben teljesen biztos vagyok
20as
Háj. Hányas tengely megy az elejébe?
No, igen. De a kérdés, hogy most mennyiért tudod beszerezni, ugyanis az a mérvadó, ahhoz kell viszonyítani.
De, ez konkrétan mocskosul kevés értük
de úgyhogy vegyétek,vigyétek
nem ócó pénz ez a 2 kerékért?
55-ért akciózta december elején az univerzális, gorazs kolléga is akkor vette...ronis pedig a Corsaroban vette szintén decemberben 70-ért...
Cső GD!

Rendben, lehet aktuális lesz a dolog! Viszont légyszíves linkeld be hol láttad 70ér ezt a típust. tenksz
Zóka se tud semmit ,,,őő is az ice decort mondta ,,, anno neki is ők csinálták a husabergre
Anita! a remény hal meg utoljára!
KicsitOFF

husaberg kolléga felé továbbra is érvényes és 100%-osan komoly a 60e Ft-os ajánlatom az SG10-re...

ON
Jó lesz!

Mi meg már lassan kezdjük feladni a reményt ... Még egy helyről várjuk a visszajelzést, aztán ha za se jön össze, akkor rendelünk kintről.
ide nííízz
én olyan 7 deci környékéről hallottam, de ez tényleg csak emlék foszlány, amúgy kokk hülye vagyok hozzá
Hy! Nem tudja valaki véletlenül, hogy pontosan mennyi olaj kell a WP 4860 MXMA villákba (KTM, Berg, GasGas)? Én csak mm -ben láttam megadva (110 mm ami érdekes mert a teló manualjában a légkamra méretei min. 120 - max. 150 mm-ig van megadva, mint lehetséges értékek), sajnos nem találtam olyan helyet, ahol meg lett volna adva mennyiségben... Ha valaki meg tudná mondani mennyit szokott beleönteni, hogy kb. medium legyen a rugózás azt nagyon megköszönném...