Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üléssel mi a zsír? jó lesz?
jobban mondva már Vegáé van Vegánál
az én gyári rendszeremnek meg 550re való a leömlője
Anitáé van Vegánál
az enyém meg nem eladó, bár ajánlat függő
de nem terveztem, mert ha esetleg eladó lesz a gép, akkor az akrát úgyse fizetik meg rajta és azt ebay-en pikk-pakk el tudom passzolni kiló körül... és akkor kelleni fog a gyári
a tiéd van a vegánál nem?vagy mi?egyikötöknek sincs már?
Vegánál van már az a rendszer
szia foxgirl!nem adod el a kgyári kipuff rendszered vagyis a kipuff nemkell csak a töbi?irj üdv
hát sztem az szar a benzinböl nem marad hátra semmi olaj ilyesmire gondolok sztem annyi idö alatt nem tudja megenni még letisztittod utánna ugyis átkell fulyatni levegövel tetörölgetni és kész a benzin elpáárolgott ennyi
erre nekem valaki azt mondta, hogy a benzin megeszi az O gyűrűket, meg a gumi cuccokat benne. Valahol láttam petróleummal...szerinted?
Hali....
Pár Berg a Race styles dekortól.....az egyik ismerős.....
benzin fürdöt javaslom nem olcso de hatásos
Hy! Ha cserélem az első telókban az olajat akkor miben tudom kimosni a szárakat (csak mert mindenhol említik a műveletet)? Aki csinált már ilyet az hogyan oldotta meg a dolgot? Milyen folyadék, fürdő vagy csak befújom valamivel... Kössz előre is a válaszokat!
jaja, gyári berg 4-es FTE nyereg + a radiál papucs a telóra, 40pezó ebayről
ha jól látom akkor a tied is 4 dugattyús alsó munkahenger?
van ebből brembóra magurára ! nekem is ez lessz
jaja erről beszéltem a múltkor, de itt a fasza megoldás hogy ne kelljen bontani a teló alját, ehhez csak radiál nyereg kell
faszán néz ki nagyon, csak ezt a kipuff átvezetést nem értem, minek megtekerni a gázt, tök fölösleges... akkor már miért nem 2 kis dob van rajta az még babább
érdekes...

de szerintem béna/bamba is
figyeld meg hogy milyen a Vogue villáján a nyereg felfogatás...na szerintem arra könnyebb a féktárcsák változtatását kiküszöbölni minthogy mindig más távtartót gyártani...azon meg csak hézagolni kell...!

de amit küldtél az profi lesz
Nem dupla!
jól fog kinézni

de ennek miért jobbra van elvezetve a kipufogója vajon? gondolom dupla pufós de akkor is....
kép lemaradt.
Én meg lehet e mellett kötök ki,meg megy még a popira pár LEVONÓ
ez a gyári endurós "works replicás" matricája a gépnek csak átszíneztem valami programmal