Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akrapovic dob nem kell... 50é tudok olyat amit Attila 60ért árul

dicsak-E
de nem tudok aludni a pepsitől és reggel meg 6kor kelés és go egyetem
Nincs itt senki mennyél feküdjél lefele
Tisztával mek.Nem mertem még bevállalni az E85-öt meg legközelebb polgárnál van
van itt még valaki vagy már ?
De te tiszta benzinnel mész nem? Annak meg 310 Ft körül van literje....310x10 240x13 tökmindegy
Beszámolok ilyen témát de max 250-ért. Annyiba meg te is eladod.
igazából semmi baj nincs vele!full jó most!
csak szeretnék fiatalítani!
jobban tetszenek az ujjabbak...
csak ebből kifolyólag érdeklődtem.
Hello Palcsi!
Nekem lenne a 99 es Berg amit a Feri előbb ajánlott cserére neked...
nincs valami fiatalabb hasonló kategóriás mocid cserére?
na mi baj vele?
Hello Palcsi!
Nekem lenne a 99 es Berg amit a Feri előbb ajánlott cserére neked...
nincs valami fiatalabb hasonló kategóriás mocid cserére?
Háhá én 10-ből elmászkálok de 8ból is kihozom viszont 12-t is meg tudok etetni vele.
Ez persze E 85 és benzin elegye. Kb. 235-240 Ft/L
Tényleg nem. Munkaautónak mondjuk nekem megteszi. 13-14,5 L átlag. A héten rekordot döntöttem. 10,2 L/100 km. Mondjuk valszeg azért, mert a keskeny mankókerék (max 80) van fenn bal elől, és 130-nál nem mertem jobban nyomni.
6905 vízpumpa tengely, NJ 205 lánckerék oldali görgős, 6205-ből 2 db van.
1230.Azért az enyém se panaszkodhat
Szép. Tömegre nálad a labda. 1350 kg.
csak mert az a haver akinek a blokkját csináltuk leakarja cserélni ujjabbra azé kérdem mert mondta h kérdezzem meg tehát ebböl kifolyolag megkérdeztem! a vátonál lévö golyosok mérete elsösorban
6203, 6205 váltó. NJ 206 2 db görgős Főtengelycsapágy, 30x52x7 25x40x7 főtengelyszimmeringek. 18x22x10 és 17x21x10 tűgörgős kosarak a kupplung oldalra a berugótengelyre és a csonkhoz.
akkor gyárilag forma forma.Az enyém is 0,8 gyárilag chip emeli 1,2 re plusz kapott egy 60as saválló rendszert kat kidobva helyette egy gyorsitódob.Most ilyen hátulról:
Exc-t holnap nézi vmi csapat. 99 Berg anélkül is lesz péntekre, 280-300-ért vihető. Melyik csapágyméret kell?
üdv palcsee!az a ktm 520exc vagy mi megvan még?99es berget beszámolsz?jah nemtod fejböl a csapágyméreteket a blokkba h ne kelljen lemennem?
Sokat levesz a teljesítményből az összkerék. Most 0,8 helyett 1,2 Bar a töltőnyomás, 2 katalizátor kidobva így már jobb. A gyári 210 Le-nál vmivel több van benne. A legszebb az egészben, hogy nem azt az ordító szétforgó motorhangot hallod, ha haladni akarsz. Bár itt kicsit már paráztam mert 3 éves téligumi volt fenn.
Naaa az király,nem is tudtam hogy már kész van .Akkor majd gyorsulunk egyet,na jó azt azért nem mernék,vagyis mernék csak nem nyernék Főleg chip nélkül.
6500 km-t mentem vele december óta. Ez az egyetlen japán dolog eddig ami úgy néz ki beválik.....