sziasztok!A Husabergekröl kellene nekem egy két info!mi a véleményetek róla?mien motorok?mert nem volt még szerencsém oannal menni és kinézetre teccik meg árban elfogadható lenne és lehet hogy olyat bevállalnék mert az előző motorom eladtam! kössz elöre is!
szeva, ez a kék hátsó van 10 pénzrét ahogy Foxy írja,
a piros matrica oldalt nincs már rajta, a többi igen, amúgy fasza karc mentes állapotban van, terepre nem használtam csak sm
annyi van, hogy dekorosnál van a matrica lemásolása végett, szóval ha érdekel kb egy hét múlva tudjuk elbizniszelni
Ja igen! Kiment a fejemből persze megjött!
Basz annyira nem volt időm az elmúlt pár hétbe hogy azt se tudom hova tettem! Du. meg is keresem mert idegesít!
Fasza a vonat csak nem arra megy amerre én akarom!
Hogyne pancsizunk nagy szeretettel várlak titeket!
A kakucska is tetszik megpróbálok oda is eljutni!
baaazd, hát ülj fel egy vonatra azt gurulhatsz pár 100km-t... még aludhatsz is közbe
majd egyeztetünk akkor egy pancsiringes megmozdulást
Zsé küldte a telószelepeket?
mail vagy
a piros matrica oldalt nincs már rajta, a többi igen, amúgy fasza karc mentes állapotban van, terepre nem használtam csak sm
annyi van, hogy dekorosnál van a matrica lemásolása végett, szóval ha érdekel kb egy hét múlva tudjuk elbizniszelni
meg egy patika kék hátsó, baba matricával 10.000
Basz annyira nem volt időm az elmúlt pár hétbe hogy azt se tudom hova tettem! Du. meg is keresem mert idegesít!
Fasza a vonat csak nem arra megy amerre én akarom!
Hogyne pancsizunk nagy szeretettel várlak titeket!
A kakucska is tetszik megpróbálok oda is eljutni!
majd egyeztetünk akkor egy pancsiringes megmozdulást
Zsé küldte a telószelepeket?