Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kajak jó a vidi
De azért nem gondoltam volna hogy ilyen trükköket meglehet csinálni XR 650 l ....
Ez egy vicc de azért nem megy rosszul az xr650l a pályán ha hozzá értő ember ül rajta
http://youtu.be/70jokjTaGT4
Masteron 1 jól mondja. Tulajdonképp átviszi a kipufi levegőt még1szer a légszűrőn. Leszedhető, de állatabb sokkal nem lesz a gép.

Leszedési metodika:
http://www.4strokes.com/tech/h...

A 7. képen meg a kitt ami kell hozzá.
xr 650r vagy xr 650l mikori évjárat és a víz vagy léghűtésesé a teleszkóp?
hali eladó xr 650 első villa villahidakal együtt 12000.-
ja mar latom masteron irt is
udv.
en ilyen vackot a XR650L motorjan lattam eddig de nemtudom milehet
Köszönöm a gyors választ!
Az a szekunder levegő rendszer vissza vezeti a kipufogó gáz egy részét a légszűrőbe a környezet védelem miatt rakták rá és volt az a 88-89 es évjáratokon is de 90 ben megszüntették de utána is még rakták pár modellre főleg a Svájci verziókra.Célszerű róla ledugózni mert állítólag kicsit rugalmasabb lesz a motor tőle.
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy néztem egy 97-es dominatort, aminek a henger bal oldalán van valami szerkezet, amit sem az azelőtti, sem az azutáni évjáratokon nem láttam, kérdésem, hogy mi lehet az? A mellékelt képen jól látható, remélem, hogy mire gondoltam.
Köszi a választ!
szép :))
xddd én mostanában csak hajtom :D bár ma dadogott végig :D hugommal mentem ő meg csak kis 50essel volt nem sikerült túl nagy tempót diktálni :D lehet nem tetszett a nagynak XD
fasza
Üdv mindenkinek
Gondoltam megosztom veletek az új "szívet"
nekem XL-nel volt hogy karbi tisztitas utan csak dadogott durrogott....felcseszett kimentem jool meghajtottam es helyre jott
hát hallod, az enyémnél, olyan hiba nem volt, amire magamtól vagy szerviz nélkül rájöttünk volna 1 defekten kívül :D:D:D
hat vannak erdekessegek ezeknel a gepeknel
XDD de a vicc a jelenségben hogy csak üresben van ez :D sebességben semmi ilyen hülyeség nincs jelen :DDDD
az mar baj...de ne torodj vele az meg semmi
kékes :)
ok..
Miért nem rendelsz fogaskereket? Meg várod mig haza vágja a láncot?
sztem jo csak a fejidom tré:)nah fasza akkor nem rendelek hátsó fogaskereket megvárom mig szétesik ez :D
Nem rendelek megoldom másképp esztergályos csinálja már a kehely csöveket
Nem hiszem hogy csorogni fog a nyálam mert a gyári dominátor nem jön be nekem ezért alakítottam át az enyémet is