Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuti 162-es!
Képet még mindig nem láttunk az új vasról
Biztos hogy a gyári 162-es? Még a 650-es dominátornak is csak 155-ös.
lekapod a csésze alján a csavart aztán látod is a főfúvókát
a gyári 162es, nekem 140es van benne picit lefolytva
5,5-6 literből lejött a fogyasztás 4,5-5re
lehet gyengébb lett, de ahogy én használom nem veszem észre
Vagy lehet nem volt elég kemény a terep és azért fáztál...

Szokom a 400-at. A délután motorozással telt, s a holnap délutánt is erre szentelem.
Viszont nagyon szereti a hasát a jószág. Megakartam győződni, hogy igaz-e a sejtésem, hogy átfúvókázták, de ahogy néztem először a motort és utána a manualt nem 10 perces meló levenni és visszarakni a karburátort.

Másik gyanús dolog a motoromba a kuplung. Ugyanis elég nehéz üreset találni benne. Álló motornál ok. Olyan mintha nem emelne ki eléggé. Viszont nem ugrik a motor mikor sebességbe rakod. De feltünt, hogy sebességbe, kiemelt kuplungnál nehéz hátrafele tolni.

Egyébként örömteli perceket okozott eddig. Pozitív a tapasztalat.
ja nekem az xr4 mindig bevett 2 liter olajat.
igaz én szoktam egy kicsit rugdosni hogy a szivatytúból is nyomja ki
már a zsigulinál is így csináltuk annó, abból így kijött még vagy fél liter
baszottul füstöl ez az xr4..... nem úszom meg a javítást
hanem elsőre indult több heti állás után, csak ért valamit a karbi áztatás
mentem egy kört majd lefagytam..... jöhetne a tavasz.......
1.8 l.Én meg a Castrol Actevo 10w-40-t ajánlom(főleg a téli hónapokra). Unixnál ha csináltatsz kártyát akkor 2100-ból kijön egy liter.
Akkor jó. Főleg ha Kömmerling 2 vagy 3 rétegű ablakok.Sok sikert a továbbiakban.
Hali.nyári dög melegbe jó bele a 20 w 50.én is vettem most nyárra.ha télen is használod a motort akkor ne tedd bele.most nekem is motul 5100 10 w 40 van benne.az tökéletesen jó bele. kb 2 liter megy bele.2,2 csak akkor megy bele ha szét volt húzva a blokk és mindehonnan ki tudott folyni az olaj.szelephézagot lehet mérni hézagmérővel tökéletesen.szívó 0,1 kipufogó 0,13. üdv
Csak azt lenne jó tudni hogy elég ha veszel 2 1L-est vagy érdemes a 4L-esre beruházni
Sziasztok. lenne egy kérdésem. xr 400-ason lehet hézag mérővel mérni a szelephézagot? Vagy indikátor órát meg rögzítőt kell hozzá szereznem?
Devilke kolléga aszonta hogy ha rá hallgatok Motul 5100 10w40-et veszek bele
,
A víz jó fresh lehetett

Chywa!

Műűjanyag ajtók s ablakok.
Óccó,jó minőségű,nem kell festegetni

Tipcsi82!

Ha kopott akkor jó is lehet,bár télire nem biztos,hogy bele raknám
Nem vagyok kompetens de nekem sokkal kevesebb rémlik,valami 1 lityi körül emlékszem
De majd a XR4-es tulajok mondják!
Meg mennyi megy bele? 3 lity?
Napot. 20w50-es olaj jó az xr4-be?
Akkor orvosoltad az én problémámat is.Ötletes megoldást választott a cimborád.
Akkor már egész jól haladtok.
Milyen ablakok kerűltek be?
az xr letámasztó nélkül is megáll két keréken:

http://www.youtube.com/user/RD...
Szívesen
Nos Zsoltit is idegesítette az akku élettartama és az,hogy hidegben kikapcsolt.
Így ő kibaszta az akkut és rákötötte a motor elektromos rendszerére egy szivargyújtós csatival.

Haladunk,haladunk
Tegnap felvonultak a festők s a burkolók és ma begyújtottunk a kandallóba
Köszönöm szépen a segítségedet.
Md 80 van nekem is csak 20 perces akkumulátorral nem vagyok kibékülve.A cimborád ezt meg tudta oldani?
Hogy haladtok a házzal?
Akkor ebből a pénzből nem kamera lesz.Köszönöm szépen a segítséget.Valószínűleg megúsztam egy drága gagyi gép vételét.
Köszönöm szépen.
Azt a műanyag lapot én tettem rá."A fekete" csak egy sima tapéta rajta.Így nem világít a szemembe a lámpa.
Kedves fórumtársam arra próbálta felhívni becses figyelmed, hogy nem mutatkoztál be mikor beléptél a helyiségbe.
Nem nagy dolog és én biztos túl is spirázom de köszönés és bemutatkozás helyett kérni egy idegen helyen......... fasz tudja
Elment mellettem a világ