Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd kérdezősködöm hátha valakinél van ilyen, de lehet fúrófejjel megpróbálom, elvileg abból van 1,4es meg 1,5ös, ideiglenesen talán jó lenne.
de, de ha meg van csiszolva akkor hiába..
nekem egyik ismerősöm ilyen helyen melózik, aztán elhozattam a kaliber meg a dörzsárat hétvégére
ha dörzsárazod nagyon finoman, 1 durvább tekeréssel kitágíthatod egy tizeddel is
Nincs rá irva a méret?
hát először is meg kéne mérni hogy mekkora ami benne van, sose volt ezzel jó, tehát azt sem tartom kizárhatónak hogy gyári...a baj hogy gőzöm sincs hogy mérjem meg
szervizek errefelé kb felejtősek, a rodeoride-nál mondták hogy vigyem el és megnézik mekkora, de már csak jövőre..
én azért úgy kezdeném, hogy beforrasztanám a fúvókát aztán a gyári értéktől mennék felfelé
aztán amikor facán megy akkor beszerezni olyan fúvőkát ami jó
nalátod, 7éve rendelek a pinkmotorstól alkatrészt, de ez most így eszembe nem jutott. Tegyük hozzá, multkor xr vezérműláncfeszítővel elhajtottak a francba, ezért most gondoltam ezt meg se próbálom. Lehet rendelek tőlük, de még összevárok egy csomagra való cuccot. Köszi
most nézem hogy imet bolt van a közelemben..telefonálok is
Innen tudsz rendelni de sajna 1300 forint a posta költség
http://www.pinkmotors.hu/
Én még itt is vettem fúvókát
http://imet.hu/
lehet az lesz, meg valószínűleg már fel lett csiszolva...285ös henger meg fmf rendszer, +gyári fúvóka kombója kicsit gyanús..igaz fullad is rendesen
ahol kérdeztem ott motortípushoz kerestek...és 4ezer körül lenne darabja, a honda katalógusába is kb ennyi.-konkrét helyet esetleg tudsz mondani ahol 1000ért kapok?
Vegyél keihin karburátorhoz fő fúvókát nem olyan drága 1000 ft 1db
ha nagyobb kell fúrd fel. egy szervizben tuti lesz dörzsár
amúgy az xl fúvóka is jó bele csak az rövidebb
nekem van egy 180asra felfúrt, ha erre jársz 2 kóláért megkapod

amúgy az extasufni az hogy leköszörülsz egy fúróból..... én így csináltam a cagivába 120as fúvókát 1,5ös fúróból
Hali! Xl 600-nál a a gyújtás felöli oldalon a kémlelő nyílásban van egy vastag vonal meg egyT. A vastag vonal a felső holtpont(utána jön a szelepváltás), de a T az minek a jele?
helló sziasztok
nem tudja esetleg valaki xr-be milyen más jármű főfúvókája helyettesíthető be (ha lehetséges)? A gyári picit drága, a tuningok sem sokkal olcsóbbak, nekem viszont kéne nagyobb. Ha valaki tud valamit ne tartsa vissza
köszönöm előre is
Szép estét mindenkinek
r1fan csinálnál képet a dominator blokkról légyszives
ha úgy van, akkor mehetne az üzlet
fogadok hogy a hegyi kecske a binyora pályázott..
Itt sem esik semmi inkább növekszik!
Ez fasza volt
Picikét látszik,hogy (ő is) triálozott
Én csak fotózni voltam.
Felénk már esett 2-3cm,holnap ki is próbálom.
Milyen havas képek? Itt nem esik semmi,amúgy meg fagyos vagyok
felénk már van 2-3 centis hó
már bicikliztem benne
Akkor lesznek havas képek?
idén nemigen döntögettem.
múlt évben az a penci bukás eléggé fostossá tett, szóval elég óvatosan tolom
Fel kell raknom újra is,azzal is szoktam repülni