nekem egyik ismerősöm ilyen helyen melózik, aztán elhozattam a kaliber meg a dörzsárat hétvégére
ha dörzsárazod nagyon finoman, 1 durvább tekeréssel kitágíthatod egy tizeddel is
hát először is meg kéne mérni hogy mekkora ami benne van, sose volt ezzel jó, tehát azt sem tartom kizárhatónak hogy gyári...a baj hogy gőzöm sincs hogy mérjem meg
szervizek errefelé kb felejtősek, a rodeoride-nál mondták hogy vigyem el és megnézik mekkora, de már csak jövőre..
én azért úgy kezdeném, hogy beforrasztanám a fúvókát aztán a gyári értéktől mennék felfelé
aztán amikor facán megy akkor beszerezni olyan fúvőkát ami jó
nalátod, 7éve rendelek a pinkmotorstól alkatrészt, de ez most így eszembe nem jutott. Tegyük hozzá, multkor xr vezérműláncfeszítővel elhajtottak a francba, ezért most gondoltam ezt meg se próbálom. Lehet rendelek tőlük, de még összevárok egy csomagra való cuccot. Köszi
most nézem hogy imet bolt van a közelemben..telefonálok is
ahol kérdeztem ott motortípushoz kerestek...és 4ezer körül lenne darabja, a honda katalógusába is kb ennyi.-konkrét helyet esetleg tudsz mondani ahol 1000ért kapok?
ha nagyobb kell fúrd fel. egy szervizben tuti lesz dörzsár
amúgy az xl fúvóka is jó bele csak az rövidebb
nekem van egy 180asra felfúrt, ha erre jársz 2 kóláért megkapod
amúgy az extasufni az hogy leköszörülsz egy fúróból..... én így csináltam a cagivába 120as fúvókát 1,5ös fúróból
Hali! Xl 600-nál a a gyújtás felöli oldalon a kémlelő nyílásban van egy vastag vonal meg egyT. A vastag vonal a felső holtpont(utána jön a szelepváltás), de a T az minek a jele?
helló sziasztok
nem tudja esetleg valaki xr-be milyen más jármű főfúvókája helyettesíthető be (ha lehetséges)? A gyári picit drága, a tuningok sem sokkal olcsóbbak, nekem viszont kéne nagyobb. Ha valaki tud valamit ne tartsa vissza
köszönöm előre is
ha dörzsárazod nagyon finoman, 1 durvább tekeréssel kitágíthatod egy tizeddel is
szervizek errefelé kb felejtősek, a rodeoride-nál mondták hogy vigyem el és megnézik mekkora, de már csak jövőre..
aztán amikor facán megy akkor beszerezni olyan fúvőkát ami jó
most nézem hogy imet bolt van a közelemben..telefonálok is
http://www.pinkmotors.hu/
Én még itt is vettem fúvókát
http://imet.hu/
amúgy az xl fúvóka is jó bele csak az rövidebb
nekem van egy 180asra felfúrt, ha erre jársz 2 kóláért megkapod
amúgy az extasufni az hogy leköszörülsz egy fúróból..... én így csináltam a cagivába 120as fúvókát 1,5ös fúróból
nem tudja esetleg valaki xr-be milyen más jármű főfúvókája helyettesíthető be (ha lehetséges)? A gyári picit drága, a tuningok sem sokkal olcsóbbak, nekem viszont kéne nagyobb. Ha valaki tud valamit ne tartsa vissza
köszönöm előre is
r1fan csinálnál képet a dominator blokkról légyszives
ha úgy van, akkor mehetne az üzlet
Picikét látszik,hogy (ő is) triálozott
már bicikliztem benne
múlt évben az a penci bukás eléggé fostossá tett, szóval elég óvatosan tolom