A Gaerne szerintem ebből a szempontból nem az igazi. Talán a mamuszos, bebújosak jobbak.
Én ilyenkor már nem húzok térdvédőt, és protektor inget mert nem is férne el a külső ruha alatt de attól még fázok én is, hogy aláöltözök.
A vicces hogy még meleg ruhám is van.......
Az én félig bevált receptem: Clover thermo kabát(nem olcsó,de jó), Spool thermo nadrág(olcsó, és jó), thermo aláöltöző. A lábam viszont úgy is fázik,hogy faxa csizma(Gaerne)+ hosszú vastag motoros zokni.
Ja,és egy vastag neoprém kesztyű. ennyi.
Na jó a Te korodba már én sem erőltetném.
Egyébként a hidegről jut eszembe, hogy van valakinek bevált ruhafajta a hidegre? Mert én krossz ruhában szoktam de az nem az igazi ilyenkor.Az utca meg köztes állapot.
Már a cimborák hívogatnak, én meg nem tudok ellenálni úgyhogy holnap valami biztosan lesz. És mivel a Yamaha nem üzemképes így a Honda lesz holnap a soros. Majd beszámolok a karbi tapasztalatokról.
Ezzel nem tudok nem egyet érteni. Én sem rendelnék olyant ami nem engedélyezett de az ára még azétól is több. Ha fél áron ajánlaná akkor még megérteném de így.........
A másik dolog meg ha venni szeretne valamit akkor a reális ár felétől is kevesebbért lenne jó Neki. Azt megértem én is, hogy az ember kipróbálja a kisipari dolgokat, na de azon az áron amin ő adja azon már lehet bevált, kipróbált, engedélyezett kütyüt is beszerezni.
Colt megtudnád adni ennek a weboldalnak a címét?
mert nekem is cserés az első féktárcsám..
és így már tuti nem rendelek a kopaszkától
inkább én is a gyári terméknél maradok
Teljesen egyetértek veled......nem olyan régen kértem a kollégától egy árajánlatot a barátom részére,és egy olyan árat mondott,hogy inkább megrendeltük a Te általad ajánlott Buyunlimited-ről. A féktárcsa mellé még rendeltünk egy első lánckereket is,és még így is olcsóbb volt a cucc mint amit a kolléga mondott.
pontosan!
még mikor meg volt a dr-em akkor még ennyire nem hirdette magát, csak láttam apróban valahol. emailben rákérdeztem és már akkor is többet mondott mint a gyári tárcsa. úgy hogy nem erőltettem
Elöljáróban leszögezném,hogy senkit sem akarok megbántani csak elmondom a véleményem
Nem értem a kopasz vevőit annyiért veszik tőle a tárcsákat amennyiért különböző gyártók tárcsáit lehet megvenni.Sőt néha drágábban.Persze azok között is van rosszabb minőség de legalább engedélyes cucc.Nem mondom ha negyed vagy legalább féláron adná akkor azt mondom ,hogy nagy úr a szükség,de így
pár éve vettem ilyen fékbetétet a ténérébe hátulra
hát ló@ sem fogott..... akkor kezdett el fékezni amikor teljes súlyommal rajta álltam, vizes homokon alig lehetett állóra fékezni
most hogy mi volt a hiba nem tudom, de ki lett baszva a kukába
de hallottam olyant is hogy ette a féktárcsát keményen
aztán lehet komplett rendszerként kellene beépíteni akkor tényleg jó lenne
Jobb estét. Valakinek van valami korszakalkotó ötlete hogy tudnám kiszedni az XR4-esem blokkját tartó hátsó csavart? Mert be van a drága szorulva pöppet
Az az igazság hogy ezekre a maszek tárcsákra nem lehet felelősséget vállalni ezért nem szabad érte sokat elkérni.Mindenki a saját felelősségére használjon ilyen tárcsákat.Enduró-cross motor,robogó és hasonló motorokra amik nem mennek 200-250 km/h vagy az feletti sebességgel azokra még jók ezek a maszek tárcsák de gyorsaságira nem ajánlanám
Én ilyenkor már nem húzok térdvédőt, és protektor inget mert nem is férne el a külső ruha alatt de attól még fázok én is, hogy aláöltözök.