Már nem aktuális.
Viszont kérdeznék.
Tudjátok milyen keménységgel kell fémet felvinni a himbára hogy ne tegye tönkre a vezérműtengelyt?
döntöttem inkább megtartom ezt a tengelyt a gyári kopórétegével mint egy használt nem redukált tengelyt vennék,viszont félek hogy a kuka himbáimra felvitt fém tönkre fogja vágni.
Itthon vehető hozzá GYÁRI himba vagy azt is külföldről kell rendelni?
XL 250 R vezérműtengely gyári
Kinéztem valamit ezért most eladom a vezérműtengelyt,nem volt beszerelve vadonat új gyári Honda gyárilag redukált 17 lóerős .
persze én is meg tudom oldani a szállítást van dobozos kocsink csak hát ha esetleg nem jön be a motor vagy bármi akkor azért elég költséges az a 400-400 km :D
Viszont kérdeznék.
Tudjátok milyen keménységgel kell fémet felvinni a himbára hogy ne tegye tönkre a vezérműtengelyt?
döntöttem inkább megtartom ezt a tengelyt a gyári kopórétegével mint egy használt nem redukált tengelyt vennék,viszont félek hogy a kuka himbáimra felvitt fém tönkre fogja vágni.
Itthon vehető hozzá GYÁRI himba vagy azt is külföldről kell rendelni?
nekem ilyen volt, éjjel nagyon katasztrófa
ezért is írtam hogy az xl fejidom sokkal jobb
Kinéztem valamit ezért most eladom a vezérműtengelyt,nem volt beszerelve vadonat új gyári Honda gyárilag redukált 17 lóerős .
Áron alul most 40e Ft később több lesz
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
sztem korekt
Valaki nem adna érte egy épkézláb papíros Xr-t ráfizetek egy megbeszélt összeget ?
az xl600 fejidomot rá lehet mókolni, nem néz ki túl bénán, és abban h4-es izzó van
kompatibilis lehet a főfúvóka az fcr-el?