Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt simsonom is semmi bajo vele :) vigyáz mert Judás sorsára jutsz
ha jól láttam igen
legalábbis totál úgy néz ki haver xl600án a kihajtás mint az xr4en
de nem mértem egyiket sem
Inkább egy simson-t ajánlok neked,ott talán kordába tudnád tartani azt a 2-3 póni lovat
xl 600 kilométeróra kihajtás ugyanaz mint az xr é nem?
a gyári jó volt, simán elment 30 ezreket ha nem volt nyírva-nyúzva
40es tempóval körbefutotta a földet is aprópénzért
amikor még 70kiló felé voltam eljártam vele 2 liter alatt(most 2,5 lett), akkor jó volt. most már én se mennék vele 1 nap 1 tank benzint
a simson és a nagy tesó az Etz fiatal korom meghatározó járművei még ma is epekedek egy jó 250 etz után..
Silány anyagból készültek,meg se közelítette a vele egykorú japán anyag minőséget és technikát....
azt nem tudom........ de volt
mondjuk most is van, lehet idén nem kerül ki a ponyva alól....
Helló
Nincs valakinek eladó xr 400 ba supermoto szett?
előre is köszi
de minek......
Az sajnos nincs.
Hát igen,tovább fejlesztették a Japán mérnökök az xl 600 rm-lm et úgy lett az nx 650 aztán én tovább fejlesztettem és úgy lett az Nx 650r prototípus
kihajtásod nincs véletlen első kerékbe való?
De ha nincs XL 600 RM vagy LM akkor nincs domi se
Eladó kilóméteróra, XL 600 típushoz. Használt karcos, de működik. Annyi baja van, hogy a kilóméterórát takaró műanyag "doboz" le tud csúszni, de szerintem az megoldható egy kis ragasztóval. Ha kell valakinek írjon egy árat aztán megegyezünk.
a simsont tovább gyártották
Ugye azért azt ne felejtsük el,hogy a domi blokkját gyártották a leghosszabb ideig,mert az xr 650l-be is domi blokk van
Hát igen én csak annyi mondok,hogy vannak a motorok és van a DOMINÁTOR!
szerintem a fűtómű terén el kell gondolkodni a súly miatt.. vagy eleve ugy kalibráltatni.... egyébként mi bajod a gyári futóművével_?
nekem tetszik a domi installációd bár a tankot nem cseréltem volna le... lehet kedvet kapok egy domi vázhoz én is Masteron biztos örülne ini köszönöm a válaszod..
vágj alá valami nagytestű ktm futóművet kerül amibe kerül
ilyen fekete gumiharangot keresek elérhető áron használtan jó állapotban!
kicsit várnék egyenlőre hogy összeálljon mint a lecsó, mert most dobtam rá egy 100-ast, de még nem tudtam vele menni kipufogó és esztergányos szakember hiányában!
első hátsó futóművet csak a jobb állása (esztétika és magasság) végett raknék alá, nem motorozom csak A-B pont között, még amateur- nek sem mondanám magam