a gyári jó volt, simán elment 30 ezreket ha nem volt nyírva-nyúzva
40es tempóval körbefutotta a földet is aprópénzért
amikor még 70kiló felé voltam eljártam vele 2 liter alatt(most 2,5 lett), akkor jó volt. most már én se mennék vele 1 nap 1 tank benzint
Eladó kilóméteróra, XL 600 típushoz. Használt karcos, de működik. Annyi baja van, hogy a kilóméterórát takaró műanyag "doboz" le tud csúszni, de szerintem az megoldható egy kis ragasztóval. Ha kell valakinek írjon egy árat aztán megegyezünk.
nekem tetszik a domi installációd bár a tankot nem cseréltem volna le... lehet kedvet kapok egy domi vázhoz én is Masteron biztos örülne ini köszönöm a válaszod..
kicsit várnék egyenlőre hogy összeálljon mint a lecsó, mert most dobtam rá egy 100-ast, de még nem tudtam vele menni kipufogó és esztergányos szakember hiányában!
első hátsó futóművet csak a jobb állása (esztétika és magasság) végett raknék alá, nem motorozom csak A-B pont között, még amateur- nek sem mondanám magam
legalábbis totál úgy néz ki haver xl600án a kihajtás mint az xr4en
de nem mértem egyiket sem
40es tempóval körbefutotta a földet is aprópénzért
amikor még 70kiló felé voltam eljártam vele 2 liter alatt(most 2,5 lett), akkor jó volt. most már én se mennék vele 1 nap 1 tank benzint
mondjuk most is van, lehet idén nem kerül ki a ponyva alól....
Nincs valakinek eladó xr 400 ba supermoto szett?
előre is köszi
első hátsó futóművet csak a jobb állása (esztétika és magasság) végett raknék alá, nem motorozom csak A-B pont között, még amateur- nek sem mondanám magam