Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aki csóró annak maradnak a 20+éves vasak
de
láttam én embert aki leelőzött úgy a hegyi murván egy tt600al mintha álltam volna
és egy max 20 km távon még én is kb20percet vártam mire leértek a többiek, szóval én se kettesben jöttem
Ez igaz sajnos! De a legdrágább motorokat is ők gyártják...........
pontosan....a KTM fedi le legjobban az igenyeket szerintem
be kell ismerni nagyon sok lehetőség nincs már terepmotort venni más típusban
és nem is igen fog más lenni, mert már nem sok helyen(max a keleti blokk putribb részén) lehet földutakon tekeregni
van a padláson egy műanyag xl600 tank
ez sem kicsi de legalább könnyű asszem 18 literes
a gazdája szerintem nem kérne el érte óriási összeget
lerontottam a kép minőségét hátha így felteszi......
csak a képet elfelejtette kirakni.....
Pünkösd hétvége...
A sok KTM mellett azért ott vagyunk 2 HONDÁVAL!
Még meg van a felújított 250esem nincs bent a vázba...... kell hozzá egy 500as vázat szerválnod meg egy xl tárcsás elejét és ugyan ott vagy árban........
De viheted az 500ast is vele együtt
Sőt, ha akarod még az XR tankot is rá lehet varázsolni, csak tartókat kell rá rakni!
Szerintem at lehet mert ahogy nezem ugyan olyan mint az R csak a tank nagyobb
Azért arra rájöttem hogy elég szar időpontban adtam el a motorom....mindennek ugy elkérik az árát hogy hihetetlen! egy emlitésre méltó motort talátam ami esetleg érdekelne az egy XL600 Dakar lenne...Ami ezen az áron van Aprilia ETX 350 (vezérmü szijjas) XT600 (össze vissza tákolt) és 125ccmes libakergetők meg 1-2 XL 200 ami szintén gyengécske! a Paris Dakart még nem néztem meg nem is hallottam a hangját csak képről láttam meg beszéltema sráccal akié! problémám azzal a baszott nagy turatankkal van! ezt vajon át lehet variálni sima R-es tankra? Illetve ezen kivül miben külömbözik az R és a Dakar?
Ez volna az: http://aprod.hu/hirdetes/honda...
Kicsit bizalmatlan vagyok mert eddig bárkitől kérdeztem nem tudott semmi érdemlegeset mondani. Van olyan urban legend hogy vagy ez, vagy az elődje (tkr) beszállítója volt a hondának.
Nincs mit!
igen es koszi
Hát igazából csak akkor viszik el ha lesz valami fasza cserébe, vagy helyette, 1 moci van amit néztem, de ha nem viszik marad nem azért hirdetem mer szar érted :D
Írt egy csávó hogy kell neki a Mikuni, aztán írtam neki hogy tudok egy másikat, de még nem írt vissza! Ha érdekli elküldhetem neki a mailcímmedet?
Devilkével összebeszélünk te, ti elindultok felénk mi meg felétek és ütközünk félúton........
nalunk meg itt is beraktam a csere bere forumba meg multkor....mert?
Őszig meg lesz még az XR akkor elhozom Addig úgy is megy lefelé az ára...
Azt gondoltam Úgy nálunk is lenne De a karbira mindjár rávágtak az kéne nekik mindenképp
Itt nálunk lenne vevő a motorodra ha engednél a feléből
Ma kaptam egy mailt egy 2008as wr.....
következö felújításnál szerintem kipróbálom mind szelep mind dugó terén bár nem láttam 100 as méretben náluk dugót
ini ebben igazad van , ha kevés pénze is van az embernek mindig arra költi ami igazán fontos számára Igaz akinek család gyerekek... az már necceseb...