aki csóró annak maradnak a 20+éves vasak
de
láttam én embert aki leelőzött úgy a hegyi murván egy tt600al mintha álltam volna
és egy max 20 km távon még én is kb20percet vártam mire leértek a többiek, szóval én se kettesben jöttem
be kell ismerni nagyon sok lehetőség nincs már terepmotort venni más típusban
és nem is igen fog más lenni, mert már nem sok helyen(max a keleti blokk putribb részén) lehet földutakon tekeregni
Még meg van a felújított 250esem nincs bent a vázba...... kell hozzá egy 500as vázat szerválnod meg egy xl tárcsás elejét és ugyan ott vagy árban........
De viheted az 500ast is vele együtt
Azért arra rájöttem hogy elég szar időpontban adtam el a motorom....mindennek ugy elkérik az árát hogy hihetetlen! egy emlitésre méltó motort talátam ami esetleg érdekelne az egy XL600 Dakar lenne...Ami ezen az áron van Aprilia ETX 350 (vezérmü szijjas) XT600 (össze vissza tákolt) és 125ccmes libakergetők meg 1-2 XL 200 ami szintén gyengécske! a Paris Dakart még nem néztem meg nem is hallottam a hangját csak képről láttam meg beszéltema sráccal akié! problémám azzal a baszott nagy turatankkal van! ezt vajon át lehet variálni sima R-es tankra? Illetve ezen kivül miben külömbözik az R és a Dakar?
Ez volna az: http://aprod.hu/hirdetes/honda...
Kicsit bizalmatlan vagyok mert eddig bárkitől kérdeztem nem tudott semmi érdemlegeset mondani. Van olyan urban legend hogy vagy ez, vagy az elődje (tkr) beszállítója volt a hondának.
Hát igazából csak akkor viszik el ha lesz valami fasza cserébe, vagy helyette, 1 moci van amit néztem, de ha nem viszik marad nem azért hirdetem mer szar érted :D
de
láttam én embert aki leelőzött úgy a hegyi murván egy tt600al mintha álltam volna
és egy max 20 km távon még én is kb20percet vártam mire leértek a többiek, szóval én se kettesben jöttem