Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt alul felül lehet spanolni...vagy ezer féle képp
Muszáj mert ha 100 kg alatt van a súlyom és a karom nincs 50 es akkor depressziós vagyok
wárj dobok fel képet rola
250 mx be valo wp ez is
150ért hirdette a gyerek és 120ba megvettem! Falubeli a srác és jön még hozzám hogy lakatoljam ki a kocsiját!
még egy métert nem mentem vele kemény terepen igy nem tudom mit tudnak ezek a WP telók! elöl nincs állitási lehetőség hátul 7fokozatban állitható!
végülis mennyié adták?
ven egy erre való elsö telom csak több állítási lehetöséggel he érdekel neked ócsóé van
Ma mentem vele egy próbát azt ennyi! be kellett mennem melózni sajnos! igy holnapra marad az igazi teszt! de elötte karbi pucerálás mert sehogy nincs alapjárat! ha betekerem fullra a csavart akkor se ha nem akkor se...a levegőt belőttem könyv szerint 1 tekerés ki és ennyiT a légszürö uj benne teljesen! meg vannak hiányosságai azért! pl kell egy hátsó lánckerék mert ami rajta van elég ramaty már!De pöcc röff indul hidegen melegen ha kell ha nem,ami nem hátrány mert bizony leengedtem de teli talpra igy sem ér le a lábam teljesen! cserébe könyebb mint a DT-m volt igy aztán nem lesz nagy probléma felkelteni ha elhagyom!
gratula hozzá
Azt nem vettem! Találtam egy 1000literes tartályt a földben ami fullon van benzinnel...
teccik videót hamarjában
aztán úgy kigyúrod magad hogy ki kell szélesíteni a kormányt mert nem megy annyira össze a kezed a mittudoménmianeve izom miatt
miert mi van?
250-es cross Benzinkutat is vettél mellé?
Mostanába nem foglalkoztam a motorral és a közeljövőbe nem is fogok
No csak nem hondám lett na! Uj játékszer!
sziasztok
ma nekem is sikerült menni egy kört nem eset most,de már megint borul
ezt a mostanit nem is tudom hogy csináltam
annyi biztos hogy kisodródtam a szerpentinen aztán valami beton útjelzőnek nekimentem
szerintem abban a 2 másodpercben történt ami kimaradt
az aszfalt veszélyes
de ha már egyszer kifizette az ember a bütykösgumit kopjon a széle is
ezeket barátom nem a legyek hordták össze nem látak még semmilyen nővelö szart:) kurva kemény vagyok na:D cdi vel mi ujság?
Arra a két csápra gondolsz ami kinőtt a válladból?
hál istennek még nem takartam akkorát de meloban mindig szerzek valami ficamot vagy rándulást..el vannak lustulva az izületek és a porcok nem is beszélve az ínszalagokkrol több mozgás kell
én a múltkori akció óta nem tudom mozgatni a csuklóm rendesen
nem tudom mikor lesz teljesen fogékony
a crm 250 es srác is eltünt....nem tudom a nevét... wáááá de baszottul kemyénet csapattam maaa lógatom is a kezeimet olyan bicepszem van mint masteron feje:D