Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami rendes ízület-porc regeneráló dolog nincs?
hiába eszem ezeket gagyi patikaszereket semmit sem ér
Ezt a szar időt
Én az injekciózható Stanozolol-t javasolnám az egy enyhe steroid minimális mellékhatással és csak minőségi izomzatot hoz.Ha viszont tablettába gondolkodnál akkor az oxandrolon lenne a megfelelő.Kb 20-30.000 ft költséged lenne 1 hónapba.
csak izomnövelés sajna napi 50km biciglin a munkahely 10óra meló legalább és nagy az izomveszteségem egy párhonap után
Nem jelenik meg a hirdetésem basszameg..........
Attól függ mi a célod.Vannak enyhébb szteroidok kevés mellékhatással és vannak erősek durvább mellékhatással Az általános mellékhatás az ingerültség.
Na már csak azért megéri lefogynod,hogy nem kell hozzá tükör,hogy lásd Amúgy régen sokkal többet és több félét használtam de most már visszább vettem az adagot mert már volt úgy,hogy 300 métert gyalogoltam és elfáradtam és bedurrantak a lábaim
és a hormon nem veszélyes itt is nyomják de azt mondták sok a mellékhatása. véleményed mit érdemes szedni?
Dehogy sok,ezt még megfejelném egy kis növekedési hormonnal de most arra nincs keret Mert az nem olcsó mulatság Az emberből állatot csinál
pedig az is edz.
ha sűrűn kell emelgetni
mint amikor azokat a nagy kerekeket emelgetik, ahhoz jó edzés
a végén egy jeti leszel a sok vegyszertől
én most súlycsökkentek, szerintem nyár végére újra látni fogom a répám
azisigaz :D Nem sok ez a cuccc? MIt vált ki ez az emberből?
4 féle tesztoszteront injektálva és mellé egy kis metandienon-t Már szépen alakulok de majd őszre vagy jövő tavaszra készülök Most a motor a háttérbe szorul
felénk meg egész rendesen esik.......
pedig itt a sivatagban szokott mindig jó idő lenni
Helló!
Menjél motorozni mert jó idő van
lehet szar hormont szedsz
bár magában a motorozás már engem se igen érdekel, itt a környékben már nem is megyek szinte semmit, inkább tartalékolom a zsetont a hegyekre
pl a honda be sem volt indítva 2 hete, aztán nem is igen lesz egy darabig
Nekem ez a domi is bőven elég túrázgatni 1 évbe 1-2 alkalommal Már egyre kevésbé érdekel a motorozás
Olyan gép kell ami egyenesen is adja meg kanyarban is nem?
Képesen
A 2 xt-t apróért.... Rendesen megcsinálni... Az patika lenne
mert olyan "szinten" keresgélsz ahol többnyire fosok vannak
miért nem vársz vele őszig/télig aztán a 130 már inkább 200 lenne
aztán télen átnézed-megjavítod és tavaszra lesz egy jó géped
jó eséllyel megélsz még jó pár évadot, gondolom sorozatos szopás nélkül akarod tenni
vagy vegyél egy lomot apróért aztán azt csinálod meg facára, így nem lesz annyira feltűnő mennyit költesz rá
nekem sem a legjobb a feszítő de amíg elkussol nem cserélem így is sokat fércötem bele...
igy is tiszta ideg vagyok hogy nincs semmi normális szar aminek a blokkja nem zörög csörög csak a külseje szar
Majdnem mind az amit megveszel!
cukkololm Andrusst kicsit:DDD