Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégi Túra 550km a Dél - Dunántúlon és a Mecsekben! Közel 100kép facebookon Devilkénél!
Nem az enyém a motor! Colt72-nek fényképeztem mert az övé volt!
Nagyon szép gép! Grat!
Nagyon jól néz ki! Kipróbálnám de nem ismertem a gazdáját. Ott találkoztunk először. Így nem kértem el. Meg siettünk is, még a hangját sem hallottam.......
Grat! Jól néz ki nagyon!
Végre láttam élőben ezekkel az idomokkal
Helyes, én is ilyen helyeken használtam
Somogybabodi pályahasználat után készült a kép!
De jó látni
Sarasan is szép
Sajnos csak volt......
Colte
Tegnap fényképeztem!
Ki ismeri meg
en vettem egyet direkt XL XR XT TT stb.-hez valo...14 euro volt de nem bantam meg
valamelyik hondán pont határeset az a 95mm de nem tudom melyiken
majd kitapasztalod
eredetileg a yamahára készült, arra pont jó, de a többiből is ki lehet venni a gyertyát
Ok.,köszönöm!
Hehe, akkor csak én voltam aki bement a boltba és vett egy hosszú 18as gyertyakulcsot?
a gyári 120mm, a maszek 95mm
a szár meg spéci hajlított így ki lehet vele tekerni minden helyzetbe
Ok.Veszek egy 18-as csőkulcsot.
a csőkulcson mindig a hatlap része a legvastagabb, szóval nem kell azon csiszolni semmit
Nekem is van kimondott hosszú gyertyakulcsom,16-18-21-es mágneses belsővel,de vastag a fala és azt nem akarom csiszolgatni.Azért kérdeztem,mert ha valakinek van az lemérhetné tolómérővel a külsejét és akkor tudom milyet vegyek.
én egy praktikeres csőkulcsból csináltam gyertyakulcsot
elvágtam aztán ráhegesztettem egy krovafejet
olyan disznó kemény anyagból volt hogy nem tudtam kifúrni
xt-xl-xr kompatibilis
Én sima csőkulcs anyagából vékonyítottam le így befér aszem 1000 forintbol megvolt....
ma csúcsdöntés volt
vagyis tegnap
1 nap 750km, és még patakmeder is volt benne
500 felett már kb olyan kényelmetlen volt a ténéré ülése mint az xr4 ülése 30km utám
18-as hoszú dugófejjel (gyertyakulcsnak is hívják, ha van benn gumi) ki kell tudnod venni! Méretet holnap tudok adni!