Adtam fel hirdetést hogy elcserélném a motorom 4T-re.....aztán ma mentem egy kört a sajátommal ugy ahogy kell és rájöttem rosszul használtam eddig...ennek tényleg kell a fordulat! jó bevallom a héten nincs kocsim igy ma lement egy pálinka is elötte kicsit bátrabban huztam! Szóval leveszem a hirdetést mert a sulya nem pótolható a motornak
Hát ezért van szerelőnél, annak van műszere.
Amikor az elektromos vonalon indultam el én is nézegettem a CDI-et. De a bontottal ugyan ott vagyok, vagy működik vagy nem, esetleg egy hét múlva szarik be. Az utángyártott meg 1 volt. Ennyit nem akartam kiadni addig amíg nem biztos mi a baja.
Neked kellenek a feknyergek hogy van e kulonbseg a xl xr kozott?....nem felejtettem el csak mikor otthon vagyok allandoan esik es a motor kint all....ha meg kell holnap megnezem
XR600. Előzmény kb annyi hogy megvettem, indult. Aztán egyszer csak bemondta az unalmast. Gyertya,pipa,kábel, trafó cseres. Semmi. Gyújtótekercs újra lett tekercselve (nem az egész), semmi. Itt untam meg és elvittem Kanyarhoz. Ő mérte. Most azt beszéltük hogy szétszedi a hengert és megnézi mi van.
Szerintem oda adnám olcsóbban is ha meg volna de elvileg már nincs
tumaska: Ezt nem tudtam. De akkor is a blokk szét szedése van most soron. Már ott hagytam.
Amikor az elektromos vonalon indultam el én is nézegettem a CDI-et. De a bontottal ugyan ott vagyok, vagy működik vagy nem, esetleg egy hét múlva szarik be. Az utángyártott meg 1 volt. Ennyit nem akartam kiadni addig amíg nem biztos mi a baja.
mocis: Szerelő mutatta.
Tavaly már belinkelte ezt valaki, de jó rég.
mók matyi