Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak egyenes szívó csonkja van az ipsének
az én véleményem az hogy egy 40es nő jobban kigőzöli a nadrágot tapasztalatból mondom egy fruska csak ott van de nem teszi oda magát
ininek rendelünk két 16 éves Thai picsát legyen egy tankon és 1 mögötte is ha motorozik? de sztem az lenne a halála
ilyenre a 40 felettiek jelentkeznének csak
azoktól meg jobb van itthon
Őszintének kell lenni.
Csúnya vagyok,nullrupós,nagy a belem,szeretem a sört,és szeretek baszni.
Így kell hirdetni magad nem a kamuval meglátod özönlenek a csajok.
a honda ilyen, a yamaha már lassan 25 lesz de csak 15-nek néz ki
az a gáz hogy semmilyen jó tulajdonságom nincs ami miatt be tudnék ilyeneket szerezni
Akkor regisztráld fel magad egy társkeresőre aztán aki bújt aki nem....
Persze álmodik a nyomor esetleg motorban gondolkozhatsz 20 év alattiban
kellene valami 20 év alatti kismuff, ha nem vinne el a szívinfarktus akkor tuti izgágább lennék
Bazd ki Ini te egyre lustább vagy kellene neked egy kis serkentő szer
én itt vagyok de lusta vagyok írni......
meglehet
Nem vagy öreg csak sok benned az ösztrogén és kezdesz csajosodni
értem lehet h én vagyok már öreg
Sár az lesz az biztos,éjszaka kb 2-3 fokra számíttok,de pont ez benne a kihívás.
nem lesz zsé amugy mennék de kicsavart most a motor persze az időjárást sem tartom azert még kedvezőnek
Innen a fórumról más nem jelentkezett csak akik a tavalyi túrán is ott voltak.Eddig úgy néz ki,hogy kb 6-7 en leszünk.
hát remélem ...és nem azert történt mert agyon vertem ... majd most kiderül uj dobbal és (normálisabb karbival)... többet már végképp nem költök rá
Én 100% ig biztos vagyok benne,hogy téged a karburátor szopatott le mert a kipufogód nincs túl nyitva.
hányan jelentkeztek eddig a tulélő turára?:)
bizakodom... h nem szart kapok majd
Az jó ár érte.Persze ha nincs kirepedezve.
kicsit elbizonytalanított kanyar masteron lehet inkább crt kéne vennem azok jobban birják a stapát? vagy szerinted is inkább a karbim volt a fő ludas?