Heló, xl500-ast nézegetek megvételre ,az lenne a kérdésem hogy 500-asban létezik-e olyan hogy gyárilag elöl tárcsafék és ikerkarburátoros?
Köszi a válaszokat előre is!
Sziasztok
Nézte már valaki ezeket? Nincs kedvem elmenni ennyit a semmiért,az utóbbi időben kettő tipp-topp állapotú motort néztem,mármint az eladók szerint és elég siralmas látvány fogadott!
XR400 Xr400 2
Tudom hogy ezért a pénzekért nem kell csodát várni,de azért ne egyből keljen megduplázni az értékét
a dt blokkjában is van ilyesmi csapágy
ina gyártmány számára nem emlékszem(de ha kell megkeresem)
3 helyen néztem 3 féle gyártmány(ina sehol )
és amiért ezt írom mindegyiknek más-más volt a külső átmérője
és a száma ugyanaz........ végül skf lett betéve egy csatornabádog perselybe és úgy a blokkba
szóval mérni-mérni-mérni.........
Vagy keres átmérőben megfelelő dugattyú csapszeget, az felületileg edzett, kopásálló és ráadásul köszörült. Csak méretre kell oldalazni, vagy leszúrni.
Ez HK csapágy. Ilyeneket lehet venni csapágyboltban.
Zárt tűgörgős. Vettem már ilyet de nem honda himbába.
HK 1010 = 10x14x10
HK 1012 = 10x14x12
HK 1015 = 10x14x15
Nem tudom a tiedben milyen széles és mekkora a külső átmérő.
látom felpiszkált az a fagyis kocsi az xr blokkal együtt vettem xl lengövilla az tuti csak azt nem tudom melyik évjárat de enyémtöl ujabbé lehet mert az már alu
Köszi a válaszokat előre is!
Majd nézelődök hátha lesz valami alkalmi vétel
aztán majd megveszi valaki....... a hornettet
Azt sem tudom hogy mennyit fogok menni vele,1 seggel 2 lovat nehéz megülni
lehet megérné egy kicsit gyűjtögetni még
Nézte már valaki ezeket? Nincs kedvem elmenni ennyit a semmiért,az utóbbi időben kettő tipp-topp állapotú motort néztem,mármint az eladók szerint és elég siralmas látvány fogadott!
XR400
Xr400 2
Tudom hogy ezért a pénzekért nem kell csodát várni,de azért ne egyből keljen megduplázni az értékét
ina gyártmány számára nem emlékszem(de ha kell megkeresem)
3 helyen néztem 3 féle gyártmány(ina sehol
és amiért ezt írom mindegyiknek más-más volt a külső átmérője
és a száma ugyanaz........ végül skf lett betéve egy csatornabádog perselybe és úgy a blokkba
szóval mérni-mérni-mérni.........
Zárt tűgörgős. Vettem már ilyet de nem honda himbába.
HK 1010 = 10x14x10
HK 1012 = 10x14x12
HK 1015 = 10x14x15
Nem tudom a tiedben milyen széles és mekkora a külső átmérő.