Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sima műanyag fólia perceken belül buborékos lesz. Speciális perforált dekor fólia kell rá. A műanyag tankok ilyenek
igazad van amugy..csak nem akarom h átbasszanak!
és miért jön le a tankról az XR felirat?buborékos...egyiket sem fogja bírni? biztos mert párolog a benzin....
szerintetek? ne tegyek akkor rá semmit?
(elég hülye kérdések tudom, nő vagyok :D )
ehhez nem értek, de én tuti nem cserélném egyesével
max oldalanként
de nem legyen már az ember ennyire fogtechnikus, hogy csak tákolja
nem ugy értem..hanem ott nem volt ilyen, hogy elmegy a kompresszió :D vagy ha be is zabalt, tudtam hogy mit tegyek...vagy akármi. Mindegy, majd ebből tanulok:) most mondta a szerelőm, hogy nem szoktak darabonként kicserélni szelepeket. csak egybe! IGAZ EZ?
sima gyűrű nélkülihez van valahol, de az is kicsit kopott
legalábbis olyan 3 éve még volt.....
a did x gyűrűshöz csak nittelő van, o gyűrűshöz láttam patentszemet csak
Én nem azt mondtam, hogy 50.000-nél széthullik a főtengely. Csak azt, hogy akkor már megnézném mi van vele.
Nincs véletlenül 520-as x-gyűrűs lánchoz patentszemed, ami még használható?
Az én láncomon nincs patentszem sajnos. Csak oldalról el van nittelve a két csap.
sportgépben sem sokkal másabbak ám a szelepek
szia. megnézte és ezek lettek reszelve vagy mi...de most az a is porszem is (állitolag) szetverte mind a 4-et. Vagy akkor nem a pór, de valami szétverte....az a baj hogy nem nagfyon értek még hozzá :( ha sportmotor lenne, nem lenne gond...de ő még új szerelem és annyira bééna vagyok....ááá...
a ténérések között nem egy emberkének 100ezer felett kellett hozzányúlni a blokkhoz
persze az a csapat nemigen siratófalazik......
akkor most a ténéré csak jobb mint a domi
Szerintem 50.000 kilómétert simán elszalad a főtengely. Utána nem árt ránézni. Dugattyút és gyűrűket azért előbb. De ha azok kopottak, annak jelei vannak.
én nem szoktam célozgatni

az a nagy igazság hogy rossz motor nemigen van, csak trehány gazda és/vagy eltitkolt múlt
mert pl ha tennék az xr4-be 60 as olajat kicsinosítanám és eladnám huszonezer km-el akkor aki megvenné azt mondaná 1-2-3 év múlva hogy mekkora fos ez a honda mert szarrá van kopva
de ha korrekt mód árulom hogy 80ezer van benne és 1-2-3 év múlva kell neki egy fullgenerál akkor meg azt mondja milyen faca ez az xr4 mert ennyit elment/elmegy
Ez most célzás volt?
Sziasztok!Xl 600 -hoz lehet venni szelepfészket.lehetőleg uj kellene tud valaki?köszi!
csak a gazda tudja elrontani
Jó választás A dominátor a megbízhatóság minta példánya Nem véletlen gyártják azt a blokkot még a mai napig is.Többet szerintem nem is kell róla mondani.
Sziasztok ! Egy NX 65O Dominátornak mennyi a futás teljesítménye egy normális használat és karbantartás mellett? mennyire megbízható ? Készülök venni egyet és az NX65O és a CB 5OO-as között gondolkozom lényeg megbízható legyen és időtálló.
Van. Elviszem vasárnap délután,azt megveszem az alut is!
Nem látogatunk meg senkit esetleg 1-2 kocsmát,ha csak ott össze nem akadunk Pápával
az új pápát látogatjátok meg? mert nagyon titokzatos vagy
sajna nekem nem fér bele esetleg csak hétvége

Ezek bizalmas adatok de annyit elárulok Magyarországon belül kb 4-5 nap kb 1000 km a táv.Ja és búcsúzz el a családtól mert bármi megtörténhet,de ne aggódj ásó lesz nálunk
oké de mikor és merre?
Janszi!
Márciusba lesz túra,ha van kedved jönni akkor ne tartsd vissza magad
ezt mondom en is