Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De igen. Kurva szar felhajtani rá.
a sárvédőmerevítőért meg kell dolgozni
Amcsiban minden kb harmad annyiba kerül.
Néztem például XR650R-hez hátsó kerékagy ~45000 Ft.
Itthon a Honda márkakereskedőnél meg 112.000 Ft.
Előre is köszi a közben járást
Köszi!
Én tudok! Mr.XR-nek van egy WR450F-je is mindjárt jön szóltam neki
írtam neki mailt, de szerintem nagyon új az a gép, múlt évben lett benne az első gyertyacsere
5 az elég karcsú,de ha ide jön 6 ért oda adom vagy 7 de a postát bevállalom ha felrakja a pénzt a számlámra én meg elküldöm levélként.
vazzeg usából rendelt gumit a wr-re mert az olcsóbb volt mint itt és jobb...... tuti jó mert most tettem fel a ténérére
ha érte megy jó az 5?
Ne azt az árat nézd az Ámeriká Itthon 13.800 ft a Pink motorsnál.
na de ez nincs 5 ezer sem........
Igen,jó hozzá ezekhez a tipusokhoz
ez az új wr250f- hez is jó?
amelyik olyan 3-5 éves injektoros
olyan ismerős van
bár nem hinném hogy pár éves gépen ezt kellene cserélni
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan Yamaha wr 250-450, yz450f,yzf 450 tulajdonost akinek kellene olcsó pénzért vadonatúj gyári vezérműlánc 7.000 ft-ot kérek érte a bolti ára 14.000 ft szerintem elég baráti az ár.
tt600? szomszédnak volt pár hétig, a ténéré után kisbiciklinek tűnt
kb mint az xr4
az xl600-tól tuti könnyebb
Sziasztok!

Eladó egy Moose Racing (Made in JAPAN) karburátor felújító készlet HONDA XR400R motorhoz (1998-2004). Van benne minden ami a karbiba kell (tömítések, tű, fúvókák stb.) Az ára 8500 Ft
ma megyek venni veztengelyt ugyan ugy 90 euroert meg dekos himbat meg vezlancvezetot 15 15 euroert....de meg megprobalok alkudni belle....amugy irtam egy masik tagnak az meg 120 eurot akart a tengelyer....mondom te fejedre estel
Szavasztok sracok látom csapatjátok helyes az enyém szétvan szedve szelephimba kuplunglamella ilyesmi nyalánkságok Tiger veztengely a gerecsénél 25 pénz..
Igen nagy a dilemma! Könnyű motor kellene.... De igazából az üzemórás azért is hátrány mert amennyit megyünk az drága mulatság és még nincs is jogsi..... Majd kiderül mi lesz a vége! Egyelőre minden pénz kérdés sajnos Meg a 2 db XL-től kellene megválnom....
Jó éjt!
Domi jó motor,de ahogy a videóitokat,képeiteket elnézem,neked inkább egy könnyebb motor kéne,mint pl amit Te is írtál EXC 520/525,vagy 450,vagy egy WR450. Ezek azért eléggé bevált,jó konstrukciók.......persze azért ki kell fogni egy jót. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle,majd azért dicsekedjél egy kicsit
Megyek,elteszem magam holnapra! Üdv!
Még nem tudom.... Van fent egy jónak tűnő Dominator papírok nélkül lehet azzal kéne beújítani egyelőre és ha meg lesz a jogsi városi része is utána ismét elgondolkodni....

itt is van:
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Csak Babodra nem épp ideális.....

De én is nézegettem az 520 525ös kategóriát...
Az a supermoto? Szeretem én is a Hondát,de a CRF-ről letettem én is,mert nem valami jó konstrukció......az R-es verzió meg főleg. Az X-es(enduro) már jobb,de nem annyira mint egy WR,vagy EXC.
Biztos vagy benne?
Gerecse árulj a fekete CRF-et...... nagyon megtetszett De sajnos nem biztos megengedi a keret....
Csak mert azt írtad hogy a következő túrára már másik motorral akarsz menni. Meg van már a kiszemelt? Miben gondolkozol?
Mit szeretnél tudni? Marad a Honda az már tuti de én is kacsintgattam a narancssárgák fele