Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kis rohadék..én nem tudtam alányulni..mondjuk nincs is ilyen hajtott massziv cuccom hozzá
Látom már, LC2-es DT.
Yamaha DT125 LC2 35E motorkóddal! De igazából mind1 mert Mocis jóvoltából kapok egy XL 600-asét ami remények szerint keményebb és megfelel a stilusomhoz meg a terephez amin járok! a gyári DT teló elfosta magát az elsö héten
http://www.youtube.com/watch?v...
Kb. 3:50-nél veszi ki a gyűrűt a ferdeszemű.
Teljes mértékben érthető volt
Milyen motor teleszkópjáról lenne szó?
már teljesen összeraktam....
De kb letudom irni hogy van ha tényleg érdekel!
Adott a hengeres test ahova becsuszik a teleszkóp szára..ha leveszed a hengerröl a fedelet alatta van egy porlehuzo szimering..azt felpattintod és alatta van egy fém közdarab ami szükiti a külsö nagyhenger keresztmetszetét a teleszkópszár méretére! na ez a közdarab van ugy rögzitve hogy a hengeres test belselyében van egy horony amibe egy elvágott fémkarika van és ez rögziti azt a szükitö közdarabot! Valójában nem más mint egy régi tipusu zégergyürü aminek nincs füle...képtelen voltam bármit aláfesziteni vagy bármivel ki piszkálni mert iszonyat erös! Sejtésem szerint ezalatt a közdarab alatt lehet a szimering ami elfoosta magát! Gondoltam szétszedem megnézem milyen belülröl! Bár kapok másikat de kiváncsi lettem volna milyen belül!
Azért érthetö volt a leirás?
Helló! Valaki esetleg nem tudna linkelni valami működőképes szerviz könyvet dominátorhoz!
én nem vigyázok a hondára, de nem azt jelenti hogy ilyenekre vállalkoznék
pont azért jó ez az xr4 hogy nem kell kímélni, szar is lenne úgy motorozni hogy örökké remeg az ember mi lesz a motorjával
Mutatnál róla egy képet közelről?
Nekem is családtag de azért néha eszembe jut hogy használati eszköz és Ö van értem De azért tény én sem szeretem Zuzni!
Megnéztem a saját hátsó telóm..az is bontható lenne de 2 nap alatt nem jöttem rá hogy szedjem ki azt a biztositó gyürüt..igy ma már nem foglalkoztam vele csak vissza raktam rá a rugót és elraktam tartalékba
Hát ha nekem is annyi pénzem lenne, mint ezeknek, hogy ilyen motorokra meg motorosszánokra stb. telik, akkor lehet én is lazábban venném a motorozást. Én is szoktam barom módjára motorozni, de a motorra próbálok vigyázni, hogy ne essen baja. Meg kell becsüljem amim van. Nekem ő is családtag
Nekem dicsérték milyen szép tiszta most a motor meg rendben van...hát mondom majd elmulasztjuk tavasszal..
sztem mindenki maga dolga hogyan bánik vele nekem tök 8 :)
de nem beszariak az tuti...
Nem nagyon kimélik a motorokat! De egyébként kurvajó..
ilyeneket én sem tudok értékelni, lehet már öreg vagyok ehhez
Természetesen jó. De ezektől motort nem vennék
de azért a videó jo
nekem is az van aszem azok már elég jók
én még nem is vettem gázos pákát
mert ami volt azt átalakítottam és már nincs szúrólángja
Mivel nem vagyok nagyon eleresztve pénzzel, sajnálnám így odaverni a vasat
Főleg azon a köves helyen.
Nekem ingyen volt tegnap egy idealgas márkájú
Cég ajándéka.
Fasza szúrólángot ad.