Basszus nem is néztem honnan jönne a pálca.
Nézd csak meg.
A kép jobb alsó sarka mellett találod.
Item location: Budapest, Hungary http://www.ebay.com/itm/55pc-9...
Direkt rákérdeztem. Azt mondta a forgalmazó, hogy a sima nem jó hozzá. De kíváncsi vagyok, hogy mire juttok vele. Engem is érdekelne pálca ha vinné mégis a sima.
Ma végeztema motorral! Karbi tiszta teletankolva olajszivárgás az adagolónál megszüntetve minden átzsirozva átkenve rendbe rakva! Már csak a rugóstag hiányzik meg a hátsókerék a helyéröl és menetkész,felkészitve a tavaszra
a jutubon sima gázos pákával melegítik, valami 400 fok kell hozzá csak
egy próbát megér.
gondolom azért olyan ez mint a motor bemutatók, hogy vérprofik motoroznak 3 napot mire összevágják azt az 5 perces filmet
én majd a balos tükörtartón végzek teszteket mert az utolsó bukást már nem bírta ki
Jó a hozzászólás!Meg is állt a beszélgetés! Killer!
De tényleg valójában ez milyen ember lehet?Ül othon nincsenek barátai nincs senki akivel beszélgethetne és nagyon okosnak ügyesnek akarja feltüntetni magát? Nem értem...
Ini köszi az infót, velvettem a kapcsolatot csikával, megcsinálja az első- hátsó telót 35be , szerintem akinek hasonló gondja van simán csináltassa meg, ne szopjon vele otthon
innen kepeket feltoltott valaki hogy hozza vitte a haverja a XR650R-t es ez fogadta mikor szetszedte....azt 2 kepet tette fel ahol a dugot meg a hengerfejet latni de ezek szerint kamuzott a gyerek mer ezek regi kepek es nem magyarorszagi
Ezzel sem annyira olcsó a forrasztás. A pálca is pár száz forint és elég gyorsan fogy és a sima pb gáz nem is jó hozzá. Egy ehhez való gázkeverék kell amit szintén az itthoni forgalmazónál tudsz megvenni és az már nagyon húzós.
Ahol az autót hagytátok ott van egy hegesztő és fillérekért hegeszt. Ott csináltattam meg a kipufogót is.
Jó hogy szóba kerül ez a HTS 2000
Szerintetek ezzel össze lehetne fórassztani aluminum kartelvédőt ?
Hegsztés helyett , mivel felén alu hegesztés 1 cm 1000ft.......
Másik meg hogy magyar cég nem is forgalmazza?
Nézd csak meg.
A kép jobb alsó sarka mellett találod.
Item location: Budapest, Hungary
http://www.ebay.com/itm/55pc-9...