Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vas henger elavultabb , de olcsóbban felújítható . Pont nekünk való ...
Hogy fémbe belediffundáljon bármilyen anyag , ahhoz kell 800-1200 C-fok . A többi csak maszatolás ...
Most nehogy már egy kis ugrálást ne bírjon ki egy enduró , és krossz-motort keljen venni ez miatt ...
" normááááális " ,,,
Itt lenne jó lenni.
Jó olaj,gyakran cserélni(szűrőket is),hidegen melegíteni,melegen nem megfőzni,oszt jó van!
80ezer felett van az xr4ben gyári méretű dugóval
nem mondom hogy a gyári mert lehet volt cserélve
nem láttam de aki szerelte azt mondta
Lehet

én is
Jobb a hőleadása az alu hengernek, a dugó és henger hőtágulása is egyforma. Az előző XR-em is 89-es volt, azt megbontottam, az 50.000 km ellenére semmi nem látszott a hengeren.
mondjuk én jobban bízom a vashengerben
lehet maradi vagyok
Igen. 88-90-ig Alu henger nikasil bevonattal. Előtte és utána acélperselyesek.
neked olyan?
enyém vashengeres
Én sem hiszek csodaszerekben.
Bátyám mutatta, csak kíváncsi voltam más véleményére is.
Nem merném megkockáztatni, ki tudja milyen hatással lenne az XR nikasilos hengerére.
azt írja hogy a súrlódás indítja be
szóval
van a csapágy, az súrlódik, tehát beépül a massza, de mivel beépül mindig kisebb lesz a hézag szóval jobban súrlódik, így még jobban beépül
aztán megragad, mert ugye olyan kemény hogy csak na

szerintem ez is olyan átbaszás mint a slick volt anno
Nem tudom. Szerintem a súrlódó helyeken eltolja a két alkatrész találkozása és csak azokon a helyeken marad meg, ahol hézag van és meg tud maradni.
egy dolgot nem értek
honnan tudja ez a nano biszbasz hogy milyen volt az eredeti állapot?
mert szép dolog hogy ahol kopás, repedés barázda tököm tudja mi van az meggyógyul, de ha oda felrakódik akkor máshová is fel fog........
oké oké nem azért kérdeztem mert be lennék szarva vagy sürgetnélek igy is örülök hogy voltál annyira kedves és felajánlottad! csak kérdeztem
jövö hét kedden lesz csak kocsim ne haragudj elöbb tuti nem tudom feladni .. 7 nél elöbb nem érek haza így sajna de amit kész a vera küldöm ne szarj be:)
Sehogy,photoshop!
Nem vagyunk egyformák,némelyik embernek hihetetlen jó érzéke van a motorokhoz ......irigylem őket.
Nem nagyon jutottál el postára a héten ugye?
ugy ugy!
acélos lesz töle a fegyver csőve
ezt a gyikra is lehet kenni?:D kurva durva hatásai lehetnek sejten belül bövülnék nanobigyókkal ..
néha?.) kell az az adrenalin
Néha kell