Jobb a hőleadása az alu hengernek, a dugó és henger hőtágulása is egyforma. Az előző XR-em is 89-es volt, azt megbontottam, az 50.000 km ellenére semmi nem látszott a hengeren.
Én sem hiszek csodaszerekben.
Bátyám mutatta, csak kíváncsi voltam más véleményére is.
Nem merném megkockáztatni, ki tudja milyen hatással lenne az XR nikasilos hengerére.
azt írja hogy a súrlódás indítja be
szóval
van a csapágy, az súrlódik, tehát beépül a massza, de mivel beépül mindig kisebb lesz a hézag szóval jobban súrlódik, így még jobban beépül
aztán megragad, mert ugye olyan kemény hogy csak na
szerintem ez is olyan átbaszás mint a slick volt anno
egy dolgot nem értek
honnan tudja ez a nano biszbasz hogy milyen volt az eredeti állapot?
mert szép dolog hogy ahol kopás, repedés barázda tököm tudja mi van az meggyógyul, de ha oda felrakódik akkor máshová is fel fog........
jövö hét kedden lesz csak kocsim ne haragudj elöbb tuti nem tudom feladni .. 7 nél elöbb nem érek haza így sajna de amit kész a vera küldöm ne szarj be:)
" normááááális " ,,,
nem mondom hogy a gyári mert lehet volt cserélve
nem láttam de aki szerelte azt mondta
én is
lehet maradi vagyok
enyém vashengeres
Bátyám mutatta, csak kíváncsi voltam más véleményére is.
Nem merném megkockáztatni, ki tudja milyen hatással lenne az XR nikasilos hengerére.
szóval
van a csapágy, az súrlódik, tehát beépül a massza, de mivel beépül mindig kisebb lesz a hézag szóval jobban súrlódik, így még jobban beépül
aztán megragad, mert ugye olyan kemény hogy csak na
szerintem ez is olyan átbaszás mint a slick volt anno
honnan tudja ez a nano biszbasz hogy milyen volt az eredeti állapot?
mert szép dolog hogy ahol kopás, repedés barázda tököm tudja mi van az meggyógyul, de ha oda felrakódik akkor máshová is fel fog........
Nem vagyunk egyformák,némelyik embernek hihetetlen jó érzéke van a motorokhoz
Mi a véleményetek erről?
http://www.ebay.com/itm/XADO-E...