Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja pont ma beszéltem a Gáborral és mondta, hogy már nagyon megvan az útiterv. Nekem meg addig nem nagyon kéne mennem motorozni mert leamortizálom, úgy hogy nem is lesz addigra járóképes.
Szeva Atilla
Nekem nincs rajt a gyári bal oldali kapcsoló
azon van a vészleállító meg az önindító nyomógomb
De kell önindító relé is... de azt már szerintem csak zsír újat veszek
bontott önindító relék fél évet nem bírtak ki...
De lassan össze kell szedni a cuccokat mert 1-2 hónap és túra...
Hello, nekem meg a balos kellene.
Vasárnap miután beszéltünk fél órával később adta be a derekát. És akkor már igencsak sötét volt.
ott lapul a honda mellett
az xr4-et meg nem rontom el ilyen lábakkal, az pont úgy jó ahogy van
Ezt te sem gondolod komolyan ugye
Amúgy hol vannak itt 200 mázsás motorok ,
szerintem egy 2 mázsás motor alatt ez sem muzsikálna jobban mit az eredeti lábai
Üdv mindenkinek !
Valaki esetleg nem bont XL 600 LM vagy RMG-t ?
Jobbos kormánykapcsoló kéne
Átépítéshez ideális és ennyiért szerintem nagyon jó!

első teló
Úgy legyen
majd egyik túrán le iszuk:P
Küldj neki egy sört sms-ben
Hát akkor köszönöm elöre is, és remélem lesz lehetöségem viszonozni!
semmivel..
Mivel tartozom?Posta?Sör? Bármi?
persze
Elküldtem az smst megkaptad?
rendben ... de tuti fel kell újítani .. csak h tudd.)ha még lehet vagy a héten vagy jövő hét elején feladom..
Anyós Címét adom meg meg nevét mert én nem mindig vagyok itthon ott viszont átveszik mindenképp!
06 20 7740724 a számom küld el a címed megpróbálom a héten feladni de nem tudom lesz e időm rá...
Mocis kivettem megnéztem a rugóstagot! a hossz az stimmel az átméröje pedig 7,5cm az enyémnek!talán talán befér! az enyém is bontható ahogy elnéztem de olyan buzi helyen van egy darab gyürü hogy azt nem tudom ki tudja kivenni onnan.. itt van pár kép a felujitásról! Mindent szétszedtem az utolsó csapszegig letakaritva lezsirozva minden!
Jó napot. Szakinál a blockfél
Igen, köszönöm!
xl-é 82 ha ez érdekelt
Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani mekkora(szélesség) a vas kormánya.Köszönöm.