Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már beszélünk is
Megjelöltelek ismerősnek.
Gazdik Nimród, nem találsz más ilyet
szia
felesleges venni szerintem mert ritkán kell és arra kölcsön lehet kérni vagy bekéreckedni egy műhelybe,ráadásul van hogy a szelepekfokolása sem egyforma
Nekem volt MTX-em, jól ment kb 1 év alatt szétment itt a dombságba, hiába nincs nyomaték, nem lehet haladni, a fordulat meg mindent megöl.....Nem rossz gép, de ide nem hasonlítható, csak a simotól egy lépés ennyi
Pont fent vagyok.
Neved? Lakhely?
Rendben és elöre is köszönöm!
Szerintem is megérné. A dugó hibát leszámítva nem néz ki lelakottnak.
Cross és quad csere érdekli, az MTX viszont nem nevezhető annak.
hiába beszél neki az ember ....
Esetleg Facebook? az jobb sztem chatelni:d
kemenytomi2kukacgmailpontcom
Ez Janszinak való, csak ő nem cserélné el rá a motorját . Pedig jobban járna vele, télen összehozhaná
megoldjuk majd azt is...
Í rjam fórumra, vagy menjen privibe?
Nincs valakinek ilyen állítócsavarja? Sajnos nekem hiányzik. Rendelni meg már nem lehet a Hondától, próbáltam.
30-45-60°-os lenne jó.
Na holnap kiszedem az enyém megmérem azt is! Remélem stimmel! Valószinüleg mivel XL-be volt erösebb is alapból ugye annak nagyobb a sulya is! Látom ennek is vollás az alja ami nekem elöny lenne mert nem kell alakitgatni!
Ha minden klappol már csak az a kérdés hogy jut el hozzám
Klasszikus szelepülés javító készlet, tartalma: 5 db maró 45° szöggel és a következő átmérőkkel: ø 32,5; 35; 37,5; 40; 42,5 mm, 5 db vezetőtüskés befogószár és menetvágó pofa. Fém dobozba csomagolva.
biztos h fel kell uítani 37 cm aszem lutol lukig 8,2 cm átmérö nem kérek érte semmit állítható fokozatu showa az enyémben ami van nagyon jol müködik bár régi darab
Csak nem lehet tudni az átmérőt és a kúpszöget :(
Képet tudnál löni róla?meg 1-2 méretet..pl a rugó külsö átméröje (hogy egyáltaán be fér e a légszüröháztól) illetve luktól lukig megmérnéd hogy mekkora?
Na meg hogy mennyimit kérnél érte
31- ig van akcióban