Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre való az xr4
le lehet túrni vele 1000km-es túrákat némi seggfájdalom mellett
és a necces helyeken is helytáll
súlya meg olyan se kevés se sok.......
Terepre még régen IZS típusú motorral is kimerészkedtünk, nem a motor a lényeg, a motoros, legfeljebb többet szív az ember ha nem HONDÁT alkalmaz rá!
Az a helyzet hogy olyan helyekre járunk ahol lehet rendesen vért izzadni és nem 1-2 helyen hanem egész nap is!
Persze ez nem minden napos van hogy csak gurulunk egyet össze vissza akkor meg tökéletessel az XL-ek.....
2 között kéne valami
Ja, és elfelejtettem, megy agy porlasztóval az xl! Ahogy masteron1 mondta, nyomatékosabb, és gyorsabban veszi a lapot! Még hangolni kell, főfúvókát is cserélni kell, azt még nem tudom mekkorára!
egyik ismerős dr600al olyan helyeken felment ahová én az xr-el csak akkor ha kergetnének
persze tudom hogy (sokkal)jobb egy könnyű gép de megfelelő bátorsággal szinte mindenhová jók a nehezebbek is

haver is mindenhová eljött eddig az xl-el. nem mondom hogy nem szopott többet mint mi, mert szopott rendesen, de akkor is helytállt
bár a szívás leginkább a fosadék mitas e09 miatt volt
303457946?
Telefonáltam én mindehova , lehet hogy hozzátok is. Ha megírnád hogy miről van szó , és kik vagytok , hálás lennék
Nem te telefonáltál nekem az xl-el kapcsolatban?
Csak ahova mi járunk nehéz egy kicsit!
Lehet alapjárat környékén van szerepe + hogy kapjon az is alacsony fordulaton, de emelt motorfordulatszámon már nem lényeg, nagy az áramlási sebesség!
Estét. A beteg a szívsebészeten, A Professzor remélhetőleg holnap megejti a beavatkozást
Tuti
Köszi!
xlv?
tuti túragép
neked mi a véleményed a képről amit felraktam?sajnaos nem tudok angolul hogy értsem a szöveget
Jobbulást!
Igen abban gondolkodok de ez még nagyon képlékeny.... Gondolnom kell arra is hogy sokat túrázunk....
crf?
Maradok csak váltok a 3 betűsök közé szerinte
milyent veszel ?elképzelés? maradsz a hondánál?:)
Ez van sajnos pihenés van motor felkészítés eladásra és az új keresése
csinyján kell bánni az ilyen sérülésekkel sajnos ...
mi a véleményetek a bal oldali xl é a jobb oldali a régi xr blokkrol van ami szintén dupla karbis volt mi a lényege ennek a kimart résznek ? lehet összefüggés az ábán látható áramlással? http://www.hondaxl.it/download...
Köszi!
Még November végén ráestem és utazott minden motorozás végére nem tudtam már fogni a kormányt... Ezért most pihentetés van hátha jobb lesz....