persze és még aktív 2000 évjárat az okos tetü telefonjaim már mind a kukában softer fagyás meg egyébb miatt de ezzzz ezzz nem kérdez nem okoskodik:)csörög ha kell egyébként kusban van 1000 ftért vettem 2 db ócska piacon belőle 1500 ft rendeltem bele vadi uj aksit kinyirhatatlan nem monsdható el ugyanez 2db nokia e 52 röl illetve egy samsung i 900rol sem
kösssz még egy képet tennék fel szerintetek ezzel a hengerfejjel lehet még valamit kezdeni? szerintem anno valamit beszippanthatott a dugó esetleg gyűrű törése volt látszik a dugó tétjén is de a henger fala sértetlen csak a hengerfej kapott jobban... én már igy vettem szétbontva a blokkot ezert nem tudom a történetét
jool fog szolni szerintem ha nem kavics akkor is....nekem is no name dobom van teljesen nyitott nos fasza hangja van....igaz mar ra ferne egy felujitas
Sziasztok! Honda XL 600LM (1986) motoromhoz keresnék egy tutijó komplett blokkot, vagy ha az nincs akkor henger dugót és egy teli hengerfejet venni, szívesen költök rá , csak jó cuccokat szeretnék.