Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÜDV! Akkor hol van az a "KOSZ", és mit tudnak ajánlani, mert pénz az meg van mint a "szemét".
jobbulást ... mit csináltál vele?
alkatrész itt is van csak képtelenség egy oldalról rendelni mert ahol gyertya van ott légszűrő nincs ahol vezérműlánc feszítő rugó van ott meg tömités nincs szóval kabaré...2-3 helyröl kell össze lapátolni ami 2-3 annyni szállítási költség ezt probálom elkarülni
szia
xr-hez hátso kereket nemtudsz véletlen tárcsás kellene
Csukló probléma.....
hengert dugoval adnak kb 35körül ha adod a cserehengert, bár a dugo utángyártott. azt mondják kb 300 motort raktak össze vele és nemvolt gond. beszéltem velük nemtudom milyen lehet.de olcsó
XL-hez annyi alkatresz van mint a kosz...legalabb is nalunk
Az a helyzet , hogy a paripát szétszerelt állapotban vettem.A dugattyújába beleállt egy szelep. a henger megvan , de meg kéne fúrni , mert rozsdás, a fengerfej is szét van kalapálva 1 ép szelep maradt. a vezérműtengely az jó , de az egyik himba is odavan.HA kapnék egy komplett jó blokkot, ami ide való , és nincs kiszedve a száma , azt megvenném.Rendszámos törzskönyves darab, gyári fényezés (teve is van rajta).
Kösz az infót srácok veztengelyt hol lehet venni olcsón meg himbákat mert a rohadt nyitott csapágy matt megette mindet köszi olcsó benzint forevör!
van olyan weboldal ahol mindent megkapok a motoromhoz? hihetelen egyiknél ez nincs másiknál meg az
Nem rosszak .....
Pár éve láttam valami 7xx euroért elkelni ezt a frontot ...

Mókás egy szerkezet .... atomra van merevítve, kamrázva a belseje .... a 2 20as mély közül az egyik csak passzív rezonátorként működik, hogy a hátfalon csökkentse a feszültséget és az ellen ütemű mozgás miatt kiegyenlítse a belső nyomást .... meg ilyen hülyeségek ....

Amin nagyot néztem az a Celestion ..... abban van 1db 13centis mély-közép egy ugyanakkora mágnessel és egy 10centis reflexcsővel .... egy 3 utas 16,5 mélyel rendelkező Jamo-t elküldött nyaralni mélyben
Mikor Stereoztam, akkor volt, de ez a szett elég agresszív lenne hozzá
nincs valakinek 91-es XR600-ba elado veztengelye?
én csak lángal tudok többivel még nem probáltam sosem lehet mondjuk h nem ártana de időm nincs tanulgatni
a jbl bitang jól szól nekem is van két lx600as hangfalam, az összes sony meg ilyesmi szarok elbújhatnak mellette valami 100 pénz volt 96ban
egy motor árát simán elköltöttem ilyenre, akkor még nem akartam motorozni ennyire mint most
Bakelit?... nekem van egy akaim még szintén öskorbol egy direct drive os van pár új jó bakelitem :) cd mehet a picsába mellete:)
inkább az a gond ha elmész egy versenyre aztán egy fég cucc van a kezedben kb olyan lesajnálóan néznek rád mintha leszart volna egy csapat gólya......
nekem is van ilyen, állítom hogy jobb a szórása mint egy akármilyen 200ezres csodának. mondjuk nem nehéz neki jónak lenni mert a gyárból csempészték ki a legjobb csövet hozzá
Pioneer VSX-916 / Erősítő /
Sony CDP- XE 400 / Cd /
Sony BDP N460 / BluRay /
Technics SL-PG 390 / Cd tuningolva /
Yamaha KXW 321 / deck /

Front : JBL TLX10
Center : JBL JBL Northridge EC25
Back : Celestion F20
Sub : Heco Astron Vitas Sub 30A

Összekötökábelek :
Monster
Hangsugárzó kábel :
Monitor 4mm
/ a hátsók bikábelezve /

Ma már nem nagy eresztés, de ha összeszámolnám mennyiben volt, akkor nyugodt szívvel vehetnék rajta / ahogy nézem / egy 2004es 600RR-t
telitett már a piac ilyesmivel lassan ember kéne aki majd jól tudja kezelni ezeket ....
én ma majdnem motoroztam, szerencsére megúsztam a shoppingolást, de beszedtem valami francot aztán fél óránként jelenésem van a budin

havernak generáloztam a co pisztolyát, ha valakit érdekel eladó fég gpm-d2
van kép meg ár is de szerintem senkit sem fog érdekelni
valami technikai dolog?
Itt is kényszerpihenés van....
xl nél csak 1 csap van amit fölfelé kihúzol majd a feszítö tengelyét oldalra szépen kifelé tekered a csapágy szépen kiengedi majd..
rommá van szedve a gép megy az átlakítás feluítás:)
irtam mar hogy kikell huzni