egyszer indítottam egy népi kezdeményezést hogy ki szállásolna el 1-1 napra(cserében én is ha úgy adódik) olyan országjáró túrán, de nemigen volt jelentkező. pedig nem a hitvesi ágyba kéredzkedtem be
a villanyos józsi bácsi még paprikás krumplit is beígért na de mire eljutok badacsonyig terepen az kb 5 nap.......
kb ezért untam meg a motorozást(persze csak egy kicsit)
semmi ismerős, aki meg van az messze.
rokon sincs távolabb akit meg tudnék látogatni terepen, aki legmesszebb van az is kb 6-7km
tudod hol van urhida gondolom!:)ha idaig kijutsz innen mehetunk a szelrozsa minden iranyaba:) 3an tudnank menni!De ha mindenkinek jo innen a falubol akkor 7en 8an!mondjuk ez ritka!:) De a szomszed meg en altalaban 1huron pendulunk ido egyeztetes szempontjabol!:) ha van facebookod jelolj be ott utol ersz! Molnar Andras Andrush igy keress:)
a dt80ast kedveltem tök jó volt sarazni vele
ketten a gyerekkel sokat kentük akkor olyan 5-6 éves lehetett a gatyánk teli volt sárral mindig
de homokban megdöglött szegényke, mindig forrt a vize pedig akkor olyan 100kg lehettem"csak"
szia!Mar nem fehervaron lakon hanem urhidan!De azert jo tudni hogy van valaki a kornyekrol!Szoktal terepezni?Mert ha igen tavasszal meg ejthetunk egy kirandulast a kornyeken esetleg varpalota erintesevel:)
Holnapra pl 16fokot mondanak helyenként...emlitettem már hogy utálom a karácsonyi kötelezö megjelenéseket? Mi vagyok én,Isten hogy megjelenjek? Tehát holnap nekem ez elmarad..de most ilyen 4-8 fokokat mondanak ha jól nézegettem! No meg persze Január elején kell egy Év üdvözlö motorozás is
jobb lenne! De ahoz szereznem kéne pénznyomó gépet.. az szóljon mellettem hogy van félelem érzet annyi hogy ne vigyem tulzásokba! És természetesen figyelem a kormánynál a vázat...
akkor megnyugodtam! Most költöttem rá egy kicsit mert kuplung lamella megadta magát..Eredeti japán alkatrész került bele 8300ft volt a kopó lamella..kiváncsi vagyok milyen lett mert eddig szerintem csuszott! most hogy meg enyhül az idö muszály lesz idén egy utolsót motorozni
A haver üvegelte hogy meglegyen a tempó,és simán bírta üzemanyaggal,nem kellett állandóan benzinkúthoz járni.....mind ezt úgy,hogy Ő majdnem dupla annyi kiló mint Te.
én 63kiló vagyok bakancsban.. engem ugy visz mint az XL! Nagy siratókhoz még nem volt szerencsém sajnos de tesztelve lesz ez is! Hát hogy eszik e vagy sem az függ a soförtöl szintén szerintem! ha üvegen dorgatod akkor az 1tank nem elég 100km-erre az fix! Nem értelek félre ne aggódj!
Nehogy félre érts,nem bántom a DT-t,mert tartós kis szerkezet,csak az hogy tartod a tempót az EXC 450-el,az azért függ a vezetőjétől is.
A havernak a fogyasztással nem nagyon volt gondja,nem evett sokat.
A siratókat viszont nem szerette,mert a haver 100 kilója alatt meghalt.
Jobb lenne egy 350es de korlátozott az anyagi oldala! Pl egy DR350el ellennék de ennyiért nem kapok! Többet viszont nem szánok rá! Van még pár hobby ami emellett megy! Ugy vagyok vele hogy mindenböl egy kicsi és semmiböl nem a legjobb! :) Ezért van egy DT-m ami 90be van és elegendö illetve egy 23éves"A" vectrám amit épitgetek szépitgetek! Persze a többi fizetés meg elmegy albérlet asszony stb stb
a villanyos józsi bácsi még paprikás krumplit is beígért
semmi ismerős, aki meg van az messze.
rokon sincs távolabb akit meg tudnék látogatni terepen, aki legmesszebb van az is kb 6-7km
ketten a gyerekkel sokat kentük akkor olyan 5-6 éves lehetett a gatyánk teli volt sárral mindig
de homokban megdöglött szegényke, mindig forrt a vize pedig akkor olyan 100kg lehettem"csak"
Egy évzáró motorozást még én is meg akarok ejteni.....visszatérve valamelyik előző írásodra. Az idő elvileg jó lesz
A havernak a fogyasztással nem nagyon volt gondja,nem evett sokat.
A siratókat viszont nem szerette,mert a haver 100 kilója alatt meghalt.