Édesdrágajóistenem! Én is állítottam már talpra rossz állapotú gépet, de ez...ez.... . Én megverném azt, aki ezt csinálta vele! Bizisten, megruháznám ! De azt a hülyét is, aki megvette
Eső nem volt csak délelőtt....szerintem nem víz.
Egy hete nézettem át teljesen,mindent kicseréltek benne amit kellett. A fesz szabályzó egyik csatlakozója meg volt olvadva,ezért átrakattam a hűtő mellé a vázra. Néztem tegnap hogy ott is forró...csak kapja ott is a meleget a blokktól,meg a váz is átmelegszik. Lehet az szarozik ha bemelegedik. Ma elviszem egy hosszabb útra,aztán meg szerelőhöz hogy melegen mérje be...hátha az a szar kinlódik
Nekem egyszer volt ilyen, nem VTR-el, az előző motorral. Nem tudom nálad esett e az eső. Nekem akkor szerintem beázás volt, mert utána soha többé nem produkálta.
Üdv az uraknak.
Kellene egy kis segítség,hátha járt már így valaki. Ma motoroztam kb 2 órát délután,hazafelé a városban leállt menet közben alattam a motor. Szerencsére ott volt egy buszmegálló ahova lendületből félreálltam. Minden kijelző működött,indítottam és pöccre indult. Aztán 2 perc múlva megint ugyan ez. Haver észrevette hogy a tompítottam és az egyik hátsó izzóm nem ég,nem tudom lehet e ennek köze hozzá. Aztán hazáig megint semmi,hibátlanul ment. Na ez meg micsoda dolog már....:D
Facebook VTR KLUBba csak úgy tudok berakni embereket ha az ismerőseim vagytok! Szóval kérnék minden tisztelt SP tulajt jelöljön be és már rakom is ... Május 1.-re szerveződik egy SP találkozó Balaton mellé...egy kis észak balatoni gurulással,találkozóval,kajával. Ott minden infót megkaptok! Szépen gyűlünk de nem lehetünk elegen! Dottore ZoLee -t keressétek!
egy olyan kérdésem lenne hogy egy 2000es évjáratú vezetett szervízkönyves, törésmentes állapot, garantált 15.000km plusz gyári index, gyári plexi, ülés, üléstakaró, új gumi, sport kipufogó,+ a gyári, quick lock evo micro tanktáska gyors csatlakozóval nem mágnessel, kivezetet nem sufni töltő kábel, power commander, fém fékcső nem "limitált" Vtr sp1 mennyit ér? Egyedűl a fényezés nem gyári mert azt az előző tulaj át küldette flipp floppra!
Imrufo, ha otthon lennék végre csapathatnánk egyet közösen is... Nem aggódok, majd bepótoljuk, viszont a kezdeményezésért nagy sok piros pont!! Annyi V2 egy helyen Úristen ^^
Tudnátok nekem ajánlani valami jó szakit,aki tud karbi beállítást csinálni?
Nyitott dob,sportszűrő van a gépen.
A beállítás előtt karbiszinkron,karbitisztútás,szelephézag lesz még megcsinálva rajta,arra már megvan a szerelőm,csak beállítani kellene a karbit ezek után.
A kábel van meg tőrve az biztos csak nem tom pontosan hol sajnos! :( Viszont nekem van benne power commander de azon gondolkoztam hogy ki veszem lángole nélküle! Meg ma pl nagy meglepetésre észre vettem hogy jobra is és balra is le tudom zárni a kormányt! :D
Sziasztok!
Ha valakinek esetleg szüksége lenne F-es VTR-hez blokk alkatrészre,nyugodtan keressen fel.
Van egy komplett blokkom darabokban.Beszúrok pár képet a teljesség igénye nélkül.
Aztán várjuk a tavaszt
Egy hete nézettem át teljesen,mindent kicseréltek benne amit kellett. A fesz szabályzó egyik csatlakozója meg volt olvadva,ezért átrakattam a hűtő mellé a vázra. Néztem tegnap hogy ott is forró...csak kapja ott is a meleget a blokktól,meg a váz is átmelegszik. Lehet az szarozik ha bemelegedik. Ma elviszem egy hosszabb útra,aztán meg szerelőhöz hogy melegen mérje be...hátha az a szar kinlódik
http://www.sportmotor.hu/video...
Kellene egy kis segítség,hátha járt már így valaki. Ma motoroztam kb 2 órát délután,hazafelé a városban leállt menet közben alattam a motor. Szerencsére ott volt egy buszmegálló ahova lendületből félreálltam. Minden kijelző működött,indítottam és pöccre indult. Aztán 2 perc múlva megint ugyan ez. Haver észrevette hogy a tompítottam és az egyik hátsó izzóm nem ég,nem tudom lehet e ennek köze hozzá. Aztán hazáig megint semmi,hibátlanul ment. Na ez meg micsoda dolog már....:D
Igen,megvan.
Itt elérsz: varilaco kukac freemail pont hu
A tárgyalóba kiraktam egy vasárnapi túratervet, akinek van kedve, csatlakozzon!
Üdv!
Nyitott dob,sportszűrő van a gépen.
A beállítás előtt karbiszinkron,karbitisztútás,szelephézag lesz még megcsinálva rajta,arra már megvan a szerelőm,csak beállítani kellene a karbit ezek után.
Ha valakinek esetleg szüksége lenne F-es VTR-hez blokk alkatrészre,nyugodtan keressen fel.
Van egy komplett blokkom darabokban.Beszúrok pár képet a teljesség igénye nélkül.
Aztán várjuk a tavaszt