Üdv a klubban. Sajnos itt közöttünk nincsen 1200-es tulaj (vagyis nem igazán tudok róla). De afészen a VFR klubban van kettő is, valamint a VFR klub honlapján is vannak páran. Keresd meg őket és biztos fognak segíteni neked.
Heló mindenki. Vettem egy 1200-es vfr-t, a levegöszüröhöz szeretnék hozzá férni, de az idom leszerelés elég macerásnak tünik. Van valakinek tapasztalata, elkelne egy kis segitség. Köszi.
Szia, én 187 vagyok, vegyél rá bubis plexit, ebay-ről a fekete itthon van kb. 7000ft-ból, nekem is olyan van fent. Hibátlan, sokkal jobb mint a gyári minden szempontból, ráadásul nem fog úgy kinézni a motor eleje, mint egy dobozos teherautó kabinja.
Nem is értem kinek van ízlése egy ilyen pleximagasítót felbarkácsolni, szerintem iszonyú gáz, pláne egy sport-túra gépen.
Sziasztok, Hamarosan tulajdonosa leszek egy 2002-es VTECH.es gépnek. Gyári kipufogó van rajta. Érdekelne a tapasztalatotok, hogy érdemes e rátenni egy sportdobot? Köszönöm előre is a segítségeteket.
Boldog új tulaja lettem egy 2002-es VFR 800 Vtec-nek. (Lassan az adatlapom is frissítem)
Főleg hosszabb túrázásokra lesz használva a gép és viszonylag magas 186 cm-es vagyok és jó jönne valami plexi magasító.
Van valami tapasztalat, hogy ilyen paraméterek mellett mit érdemes ?
Köszi!
Sziasztok! Mikor megvettem a motorom volt rajta egy átalakított rendszámtábla tartó és egy állítható lábtartó. Én mindkettőt visszacseréltem a gyárira, ha valakinek érdekesek lehetnek szívesen megválnék tőlük.
Sziasztok!
Tud valaki vtec-hez olcsón aksit!
Egész télen rendszeresen töltögettem, semmi baja nem volt. Gondoltam ma berakom és gurulok egy picit, erre reggel ránézek a töltőre és akku offline :\
Sziasztok. Keresek megvételre 800 fi-t, ami forgalomba helyezhető vagy magyar papíros, Lehet sérült, hiányos, sőt, annak örülnék. Amire szükségem van: blokk, váz, tank, kerekek, fékek. Minden másra nincs szükségem, úgymint elejére, segédvázra, ülésre, farokidomra, kipufogóra. Ami alap: váz sérülésmentes, blokk rendben legyen. Ha van ilyen ajánlat, azt szívesen veszem. Projekt alapnak kell.
De nem barkácsolás....Van olyan kivitel...aminél a motor plexijét nem is kell kifűrni....