VFR RC36 nál másnak is szelephangos a motor 2500-as fordulatig? Utána csöndbe van. Illetve a Kuplungnál van egy kis zörgés, az mitől lehet? Kuplung kosár kikopott, vagy elgyengültek a rugók?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az 1998-2001-es szériánál a kormánycsutkák teljesen fixen vannak rögzítve, vagy lehet állítani hogy szélesebben vagy keskenyebben álljon?
Igen Az a jó hogy a régi itt maradt egy cimbinél így van egy kisebb vfr-es csapat mert egy másik ismerős meg vett egy v-tech-et így Szekszárdon egy brancsban 3 vfr feszít.
Az összes autó,vagy motorkerékpár gyártó nagy átlagban tudja,hogy mi az adott tipus gyerek betegsége.Mégsem tesz ellene..
Költsél rá,ilyen a fogyasztói társadalom.
A gyártóknak ebből van a legnagyobb bevételük,az alkatrész eladásból..
Ennyi a történet.
A vez.lánc feszítőt átalakítva és összeépítve 114000km van a motoromban. Nem kellett még cserélnem a láncokat sem. A zaj már 24000 után jelentkezett, mikor átalakítottam. Akkor ennyi km után illett volna rádobni 60 000ft-ot, +mdíj?
Hi!
Nekem márkaszervízben azt mondták,hogy aki ilyen kaliberű motort vesz,annak teljen 30-50 ezrenként patront cserélni.Én pedig azt kérdezem,hogy akkor nekik a kenyér is drágább?
https://www.sportmotor.hu/vide... Eladó ^^ Természetesen az árban elég rugalmas vagyok :D Főleg, hogy ami bejön összeg megy vissza a motorba, sőt igazából annál sokkal több fog belemenni :D
Egy általam ismert rutinos szaki szerint..Idézem,a Honda már régen sem tudott jó feszítőket gyártani..
Egyébként a kezét törném el annak a Japó mérnöknek,aki a vfr Vtec-be láncot szerelt a vezérlés meghajtására!
Miért kellett kivenni a fogaskerekes vezérlést??
Legyen mire költeni szerintem a válasz..
Én ugyan egy ideje már nem voltam, de korábban mindig a helyszínen vettem/vettünk. Mindig volt, gond nélkül, utolsó pillanatban megkésve/bezuhanva is..
Sziasztok! Volt már közületek valaki a Brnoban, MotoGp-n? Mi csak vasárnapra szeretnénk menni, de sehol nem találok 1 napos jegyet. Tudja valaki, hogy hol lehet venni?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az 1998-2001-es szériánál a kormánycsutkák teljesen fixen vannak rögzítve, vagy lehet állítani hogy szélesebben vagy keskenyebben álljon?
gratulálok, jó sok kilómétert nektek
Érdekel vkit 2004-es VFR 800-ra való üléspúp ? Új, gyári,sosem használt... 15.000-ért
Látott már valaki itthon ilyen karbon terméket??
A Hondások nem tudnak szerezni pedig gyári cucc!
Köszi
Költsél rá,ilyen a fogyasztói társadalom.
A gyártóknak ebből van a legnagyobb bevételük,az alkatrész eladásból..
Ennyi a történet.
Nekem márkaszervízben azt mondták,hogy aki ilyen kaliberű motort vesz,annak teljen 30-50 ezrenként patront cserélni.Én pedig azt kérdezem,hogy akkor nekik a kenyér is drágább?
Egyébként a kezét törném el annak a Japó mérnöknek,aki a vfr Vtec-be láncot szerelt a vezérlés meghajtására!
Miért kellett kivenni a fogaskerekes vezérlést??
Legyen mire költeni szerintem a válasz..