Szia! Nekem az a fajta van amelyiknél a hátsó platni karja az utaskapaszkodó helyére van rögzítve. De azon nem sok egyenes rész található. Olyan a tiéd is?
VFR 800 Fi tulajdonosokat keresnék....akiknek GIVI hátsó és oldalsó doboztartójuk van....Nem tudom a hátsó kar egyenes részére felfogatni az oldalsó tartók csatlakozási pontjait...kb. 1lyuk eltérés van ..LEGYETEK SZIVESEK FOTÓKAT FELRAKNI....
KÖSZÖNÖM előre is..
Gyanítom , hogy az oldalsó tartók...nem Fi-re valók...
Sinter a hozzávaló fékbetét. Az meg "hüje" kérdés, hogy mennyit mész el vele. V4-nél van motorfék amit ki is használok. 41 000-nél cseréltem a garnitúrát és az elsőben még mindig az van, a hátsót már cseréltem azóta, és most van benne 81 000.....EBC nagyon jó márka, megbízható, tartós és nem eszi a tárcsát. Ha nem akarsz csalódni akkor EBC-t raksz bele.
Heyhó emberek :)
Azt a tagot keresném, aki 3-4 éve elkérte a sárvédőmet, és lehúzta róla az üvegszál-mintát.
Legyen kedves egy mailt dobni a tuzharcos kukac gémail pont kom-ra.
Lenne egy kis meló a számára :)
Próbáld ki ezt: beregisztrálsz a Honda VFR Club fórumába, majd ott ez eladó motorok topicban szétnézel. Alkalmanként az eladó szép példányokat először a klubtagok egymás közt hirdetik meg jófejségből. Az igazán jó vételek onnan már ki sem kerülnek. Érdemes követni a klubéletet és nem csak emiatt, hanem mert jó ott a társaság.
Azért köszönöm...