volt már aki átalakította a rendszert? vagyis a katalizátor kivételével elosztotta h kettő az egybe megy? a két kipufogóból szinte csak egy megy a másik nemsok minden
Köszi srácok holnap feltöltöm, gyertyacsere megvolt irrídiumra,kiderült hogy bmc sportszűrő van benne úgyhogy légszűrő helyett tisztittó szettet veszek,aztán fékbetétcsere majd felgumizás
Ha jól emlékszem Te variáltál a kipufogóval valamit (talán nem is gyári van fent). Annak a rögzítésével lesz a gond. Ha mereven, gumi közbetét nélkül van felrakva, vagy csak hozzáér a fém tartóhoz (fém a fémhez), akkor a rezgés nagyon erős tud lenni. Én ezen változtatnék valahogy nem a lábtartón. Az is lehet hogy csak elöregedett és megkeményedett a gumi és úgy nem látja el a feladatát.
Srácok szeretnék segítséget kérni! Van olyan gumis lábtartó ami kompatibilis az Fi hátsó lábtartójával? Mentünk egy hosszabb utat és az utas panaszkodott, hogy a kipufogó felőli oldal nagyon rezeg és nem kényelmes.
Remélem lesz legközelebb, akkor nem hagyom ki!
Ide nézz, mit találtam. :)
https://scontent.fbud1-1.fna.f...
Elméletileg szűrőcserével 3,2 ,de nekem is sok lett egy kicsit.Próbáld először 3,1-el maximum utánatöltesz.
PCM -et keresek 2013 VFR800 X Crossrunner-hez.
ajánlatokat privátban itt, vagy az rrr1000@t-online.hu -mailra várom.
köszönöm