Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy értem köszi a segítő szándékot! Nehogy félre érthető legyen ..
Nekünk is e tipp fogalmazódott meg,,köszi
Ha tippelnem kéne vezérműlánc feszítője adta meg magát. Zsátubén így keress a zajra: cam chain tensier noise
Sziasztok vifferesek!

Azt kérdezném bárkitől,vagy mindenkitől,hogy tapasztalt e valaki vtec-el kapcsolatban,hogy mikor be melegszik,akkor a 2 hátsó henger irányából(fentről) zörgést hall. Csak 2000-es fordulaton csinálja,magasabb fordulaton kussol,,,ill.,néha alpjáraton is be zörrent.
Nem vészesen zörög,de lehet hallani.
Motul 5100 van benne,egyszer sem futottam túl az elő írt olaj cserét,,nem hajtottam mint állat,nem lehet azt mondani elhanyagoltam..
Kozmax ,vagy bárki szaki,vagy aki így járt,,meg tudná mondani,hogy mi a lófasz ez??
Amíg melegszik halkan jár ahogy kell,és szerintünk ha szelep hézag gond lenne,akkor lépten nyomon csinálná a fesztivált,vezérműlánc problémánál is,..
De ahogy ki néz a szitu,ebből bele nézés lesz..
Sziasztok! 2005-ös VFR 800-hoz kellene első felni ha valaki tudna egyet valahol! 70/3392020 Köszi!
Sziasztok!
RC 36II-hez keresek a képen bekarikázott idomokat.
Üdv,
motoralkatresz.eu -n nézd meg.
Szia azt az EBC betétet honnan szerzed? Nagyvasnál nem látom... más online bolt esetleg?
Eladó Arlenn Ness 2részes púpos bőrruha..szép , hibátlan állapotbn....szakadás , csúszás mentes...cipzárak műköbnek...Kemény bevarrt protektorok....
Irányár 75 000Ft
Valamint egy Bagster tanktáska....újszerú állapotban,...esővédővel...
Irányár :25 000Ft
Fölrakom ide is....hátha valakit érdekel.....
Eladó Givi oldaldoboz tartó .....csavarjaival....felfogatásaival, minden része meg van....a gumiütközők is...
VFR 800-ra kaptam..de nem jó rá...én nem akarok faragni rajta....Hátha valaki felismeri mire jó....
Irányár:25 000ft
Add inkább el....Megveszem jóó magyar forintért..
Üdv! Ez az elérhetőség engem is érdekelne, lenne valakinek fotó is róla hogy néz ki?
előre is köszönöm.
A garázsban van egy oldaltartó szettem, még vmikor 5 éve vettem, ki sincs bontva, de soha nem használtam, (nincsen oldal dobozom), megnézem neked és szívesen kölcsönadom ha kell. Legfeljebb felgurulsz hozzám érte. Már csak az legyen amit te keresel.
A kormány magasító veszett ügy, én kértem mindenkitől a Topi félét és senki nem adott, olyan sem aki már nem használja. Topi is mérges volt mert ingyen csinálta mindenkinek. Van egy Zirci klubtárs (volt) aki fémmegmunkálással foglakozik, ő csinált nekem 15 + postaköltségért magasítót. Ha gondold megadom az elérhetőségét.
Szerintem ez piros/na jó, kicsit hunyorítani kell hozzá/ Grat a géphez
Nem tud esetleg valaki Givi PL 257 oldalsó tartót.....Kölcsön is jó lenne ...aki esetleg a közelben van...
Használt vagy új is érdekel...
Valamint Fi kormánymagasítót....
Ihigeeen....Majdnem piros...Ez sikerült ...egyelőre.....Aztán majd meglátom...látjuk..
Ma felraktam a hátsó tartót...meg a dobozt...
Hű báze, ez aztán patika!!!!!!!!!!! Álomszép.....és majdnem piros is
Eladó a motorom http://www.jofogas.hu/tolna/Honda_vfr750f_51145905.htm?first=1
Nem tudom ez segít-e bármiben:
http://media.givi.it/XN-Prodot...
Csak itt , csak most ...és csak NEKED....mert ismerjük egymást egy pár éve....