Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egész motorért mit kérnél?
A kipufogó kellene,mi az ára?
Figyelj lehet ami árat le irnék az neked sok lenne egybe de ahogy számoltam annyit kibirok belőlle árulni de viszon csak azért akarom eladni vagy szétbontani mert nem találok hozzá tankot oldalidomot és sárvédőt de ha egybe elvinnék jobban örülnék neki mert nem lenne szétszórva de ha annyit nem akarnak érte adni akkro muszály leszek szétbontani,
Szia,a kipufogóra lenne szükségem! Az egész mocinak mi lenne az ára?
Ja, és Zoló, egyben mennyi lenne, így, ahogy a képeken van? Helyileg hol van a motor?
Zolo, most látom csak, hogy a te motorodon van egy csomó nyalánkság, ami az én motoromról hiányzik: 120-as km-óra, vízhőfokmérő óra. A hátsó gumi milyen rajta? Féktárcsák, betétek?
Honda NS-1 50-es vízhőfok visszajelző szenzorjára rá lehet kötni egy ilyen vízhőfokmérő órát?:

http://italmondo.hu/shop/19-km...

Vagy ahogy én gondolom, a gyári szenzor csak kapcsol, ha túl meleg a víz, és nem változtatja az ellenállását.
Mert egészen egyben van.
Kár az ylet szétbontani, bár tudom, hogy ez a divat.

Így hamarosan nem lesz egyetlen régebbi motor sem, mert mindenki bont, ha kell,ha nem.
Miért is ?
Kár érte
A blokkot mennyiért adod ?
Eladó a motor darabokba ha minden porcikájára van vevő! + még van fejidom és faridom amit heggesztetni kell!
Nem tudom milyen van rajta.Majd szétszedem, és kiderül.Gondolom nem az oldalán van a felirat. Köszi a segítséget!:)
Honda ns-1 alkatrészek eladók Motorról bontva!
Ha a gyári karburátor van rajta,(pf52) az 115 ös fő, és 42es alapjratival megy:)
Azt tudja e valaki, hogy milyen méretű fúvóka való a 75 cm3 NSR-be?
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Nem boldogulok a mocival(NSR-50).A probléma a következő.Miután meghajtóm (80-100) ,elkezd fulladni, és ha ennek ellenére is forgatnám leáll.Viszont ha csak rövid ideig forgatom ki tökéletes.És ha érzem hogy fullad, és ez után csak 6000-ig forgatom ,pár perc után újra lehet pörgetni ismét egy rövidebb ideig. A karburátort átnéztük, kipucoltuk egy autó szerelő barátommal.A fúvóka 110-es volt benne, ami szerinte sok, ezért kicseréltük 82-re mert olvastam, hogy ilyen való bele.Kapott egy új gyertyát is.A motor szám alapján 75cm3.És próbáltunk a karburátoron is állítani.Mind ezek ellenére csak annyi eredménye volt, hogy az alapjárat stabil maradt a meghajtás után is.A motort így vettem, ezért sajnos nem ismerem a gyári beállításokat, méreteket.A tankot levettem, és kifolyattam belőle a benzint.Gyorsan lefolyt, tehát dugulás, vákum nem lehetséges.Ha valaki tudni okosat mondani ,azt előre is köszönöm!:
Sziasztok van egy honda ns-1 em teljesen felujjitva a váz minden. A váz lehomokszórózva porfestékkel festve amit lehet a motoron mind lefújattam csak tank és oldalidomom nincs és nem is találok égen földön és beleuntam ezért ugy gondolom hogy eladom daraboka ha minden porcikájára van vevő! Van fejidom is csak azt meg kell heggesztetni de lámpa indexek plexi minden megvan hozzá. Van még hátsó faridom is azt is heggesztetni kell de nagyon minimálisat csak repedés van rajta. A blokkba ujj dugattyú van +fúrva van. Ha valakit érdekel és ugy látom hogy midenre van vevő akkor elkezdem szétbontani!
Sziasztok. Idomokra lenne szükségem! Fontos! Aki tud valamit írjon! Please :) (has idomok, első sárvédő, fej idom, hátsó sárvédő, stb.) Előre is kösz. Üdv
Hali.
Eladó a Honda nsr50-es motorom....ha valakit érdekel az adatlapomon van elérhetőség. 110ezerért oda adom,ez fix ár.
A motor jó,megy is és ahova elindultam vele oda is értem vele.(pl:875km) gond nélkül...de most menni fog a csepelszigetre
Meg tudná valaki mondani, hogy mennyi az NS1 50 (NSR50) gyári dugattyú illesztési hézaga? Meg akarom furatni a hengert, és gondoltam előtte tájékozódom. 39,25-ös dugó menne bele, tehát az első túlméret.
Hello ..majd még át gondolom mert ugylet volna a legjebb ha karbi meg a membránt még tudnál adni mert igazábol elektronikát lehet tudnék szerválni. nsr 80as karbia nemmegy rá kisseb fuvokkal?
Hello Nsr50Stunt.
Figyelj,amit felsoroltál azok közül nincs: Karbi,elektronika,membrán.
De nekem nagyon sok blokk alkatrészem van még,ha érdekel mindent odaadok a robogóért.
tiszozs@freemail.hu
06-30-970-10-60
Persze. Holnap írok az e-mail címedre és elküldök pár képet.
Sziasztok! Tud esteleg valami honda ns-1 oldalidomot,sárvédőt,esetleg tankot,zárakat? Akinek van irjon már!