Üdv!
vízhűtéses Mtx 80 asomhoz keresek gyújtásvezérlőt (5 pólusú),
HD08E van ráírva a motorra. ennyit tudok róla ha esetleg valakinek van leírása megköszönném
e-mail paradipal kukac hotmail.com
Helló!
Egy kérdésem lenne . Van 1 Honda Mtx 80 - asom, megálláskor néha egy kicsit későn tudom kiszedni sebességből, ez másoknál is előfordul? Szerintetek jól fog kinézni egy eredeti honda mbx festés az mtx - en? :) Ha kész lesz képet tudok küldeni.
egy 125-ös MTX-röl van szó. Tudok sebességet váltani, ugyhogy az enyémnek bizti nem az a baja. Megprobálom a dugo, gyürü csereét, hátha az. De attol, mert kicsi a kompresszio, csak kellene legalább büfögnie, nem? De az enyének váletlenül sincs olyan hangja, mintha fel akarná kapni.
üdv. nekem is ez volt a bajom vele, nem indult rúgásra, csak tolásra majd végül sehogysem indult nekem pont a kapuban állt meg. dugó csere henger fúrása és menni fog az :D
Üdv mindenkinek! Kérdés az lenne, hogy ha van benzin van szikra, miért nem indul az mtx. Igaz nem tul nagy a kompresszio, de attol még be kellene indulnia. Tolásra beindult, mentem is vele, és mikor hazafelé tartottam, menet közben le-leállt. aztán egyszer hiába huztam neki, nem ment. Azota se rugásra, sem pedig tolásra nem akar beindulni. Mi lehet a gond?
itt kattints a gyertyaválasztóra és utána bead egy ablakot, majd a Motorcycles alatt van hogy Spark Plugs és arra kattints rá majd válaszd ki a saját motorod típusát de ha tudod a paramétereit akkor ez a kép is jó
vízhűtéses Mtx 80 asomhoz keresek gyújtásvezérlőt (5 pólusú),
HD08E van ráírva a motorra. ennyit tudok róla ha esetleg valakinek van leírása megköszönném
e-mail paradipal kukac hotmail.com