Szia itt van pár kép, ha tudsz még ma estig szólj-mert sajnos vasárnap már utazok is vissza!
(kifejezetten a hibájáról a kép, ott lepattant- 1 picit, aztán javított, köszörülték, azóta újítva volt+ 1 új dugó mint láthatod alig futott, így használták)
Ár dugóval gyűrűkkel egy tizes!
06 20 351 2316
Üdv nekem van 80as szettem vizeshez, csak hétvégén tartózkodok otthon, ha érdekel fényképet tudok küldeni......
Utána 2 hétig megint távol vagyok sajnos :/
Sziasztok!Van egy léghűtéses mtx 80 bontásra, + 1 léghűtéses mtx 125 blokk!Kerekek, blokk, idomok,2db tank, 2db váz és még sok minden más!akit érdekel valami írjon!Köszönöm
Hali!Milyen henger kellene neki?80 vagy 125 víz vagy léghűtéses?Nekem van egy 80 és egy 125-ös léghűtéses blokkom csak a karbi nincs rajta egyiken sem!Mind a kettőt eladnám!
Jöhetnék itt a szokásos nem kenyérre kell a pénz ami valóban így van, de akárhogy is nagyon alá menni az általam képzelt árnak nem fogok menni többek között azért is, mert a sok kínai hulladék hiába a 20 év korkülönbség a büdös életben nem fog érni annyit mint ezek a motorok, hozzáteszem a a negyedik mtx ami hozzám került, ezt kipofoztam, van amit bontok stb.....
Nem igen fognak kapkodni érte én 80 ba tudtam eladni totál felújítottan és itt nem csak dugó meg hajtókar, értem csapágyak szimeringek henger ,tömítések,új váltó kuplunk,Új vízpumba meg ilyenek kapott teljesen új elektronikát újrahuzatva új vezetékekkel,meg ilyenek. Sok sikert az eladáshoz.
Helló,valakinek, nincs, 125 Honához, japán típusú hoz, gyujtás állórésze olcsóba? hűtősapkája, és idomok árairól érdeklődnék!
Választ előre is köszönöm!
Üdv!
Csináltam még képeket gyors ;)
Akkor majd írsz megfelel-e