Nah beindult végre a kicsike Rotátor karburátorral.... Vennék 80 ashoz való karburátort használtan amiben jók az űszók tüszelep és a fuvókák nincsennek eltörve.
hali nektek milyen karbijaitok vannak az mtx en? Mert nekem a gyári lenne raja csak az uszónál letört a kis fül a tűszelep fölött.... és folyik a benzin... :S
eladó vagy laptopra cseréhetö egy honda mtx 80 kross motor 6 sebeséges léghütéses hobi célra hibái vanak
pl kuplung kar nincsrajta a gyujtás oldali dekni hiányzik a motorja viszont tökéletes erős lehet vele igyis motorozni
Üdv mindenkinek, 125-ös MTX gàzos központi teleszkòp alsò részt keresek csak azt az acél részt amivel a lengövillahoz csavarozzuk a rugòs tagot, vagy ha van valakinek jo àron komplett telo (nem gond ha rosz,) az ne tartsa magàba nagyon sürgös, köszönöm elöre is a segitséget :)
Szevasztok! Bocs hogy ide írok, de másik topikban nem kaptam még választ. Az lenne a kérdésem, hogy Honda Mb 50 gyári szívócsonkjára jó e a simson karbija? Segítséget előre is köszi!
Hello! Most furattam fel a motort mert nem indult be ... nem volt kompresszio. a motort most probáltam beinditani nem indul. viszont ha a hengerbe inekcios tűvel nyomtam benzint bepöfögöt... szoval indulni indul ha a karbit leveszem a membránnál is szívja a benzint. Mi lehet a baj? Karbi mert abbol folyik a benzin orrán száján. illetve a kuplugot szét szedtük és nem emlékszek hogy a 4 db csavar meg volt e huzva teljesen amin a rugók vannak? Segitsetek köszi .)
MTX 125 japán léptetövillát hogy lehet beállitani, hogy minden sebességem meglegyen?