nos írtam, hogy nem szállítom, szerepet játszik az is hogy kocsival nincs dolgom! BP környékén és féltengelycsere is lesz amivel egyáltalán tudnám szállítani.
Ha tudsz érte jönni, akkor megbeszéltük ;)
nekem konkrétan kell az egész és ha hiszel a szavamnak akkor mérget vehetsz rá nem alkudozom és nem hitegetlek
te most úgy is el leszel és haza értél beszélünk neked nem sürgős nekem meg kell ennyi
gondolom nem kenyére kell
Nos természetesen lehet kérni, azt már említettem, hogy nekem nem alkalmas csak a héten, azután valószínű csak két hét múlva! Akkor is csak szombaton tartózkodok itthon!
Nem tudom mikorra tudnád szervezni!? Konkrét elképzelés nélkül nem tartogatok semmit, mert már jártam úgy hogy pórul jártam, végül nem jött el az illető, hiába vártam!
Hozzáteszem erre a vázra jelenleg még nincs érdeklődőm, de ha itt marad 1 ideig abba sem halok bele
Ha tudsz érte jönni, akkor megbeszéltük ;)
te most úgy is el leszel és haza értél beszélünk neked nem sürgős nekem meg kell ennyi
gondolom nem kenyére kell
Nem tudom mikorra tudnád szervezni!? Konkrét elképzelés nélkül nem tartogatok semmit, mert már jártam úgy hogy pórul jártam, végül nem jött el az illető, hiába vártam!
Hozzáteszem erre a vázra jelenleg még nincs érdeklődőm, de ha itt marad 1 ideig abba sem halok bele
Azt szeretném kérni szervezem a dolgot és szeretném ha nem adnád oda másnak lehet ezt kérni?
megtudnátok nekem mondani, hogy milyen különbségek vannak az olasz és a japán mtx 125 R között az idomokat leszámítva?
köszönettel: Laci
azért mondtam hogy ha véletlen tudsz jönni így tervezd, nem erőltetek én rád semmit :)