Sziasztok!
80-hoz van pár felesleges cuccom.
kuplung, berugó szerkezet, főtengely, generátor, telók, blokk jobb oldala, hengerfej.
Mivel feleslege, ezért jelképes összegért eladom.
Mondj 1 árat és vidd el mind.
oké. és olaj honnan kerülhet a hengerbe? mert a külön olajzás ki kötve. és olaj van a hengerbe. főtengely szimeringet most nézem de a vizpumpába is olaj ment...
Sziasztok! Ma vettem 2 db MTX 80 ast az eggyikbe nincs blokk a másik vízhűtéses. hát 50 000 ért vettem a kettőt és egyik sem működő képes. Be szeretném indítani a vizest. Csak a bökkenő ott kezdődik hogy a hűtőbe a vizben olaj volt... szikra van de pöffeni se pöffen a motor üzemanagyot is kap... és nem tom mi lehet a baj?! Tudnátok segíteni? Illetve a főtengely szimeringet kikell cserélni mert az nagyon kivolt... és beengedte az olajat a hengerbe. valaki tudja mi a problem? Van szikra van üzemanyag és még csak pöffeni se pöffen.
Sziasztok! Most rendeltem új dugattyút és a szettben volt maga a dugo, a dugohoz valo csap, a 2 gyűrű, a 2 zéger, meg valami kis fém szalag szerű. a kis fémszalag az mire való? nem vagyok valami nagy motor szerelő ilyen téren
ez az olaj is jó amit Tibixr2 írt sőt szerintem a legjobb a leírás alapján én is ezt tudom ajánlani, de én eddig Castrol Act-evo X-tra 4T 10W-40 használtam ez is jo igaz hogy 4T van ráírva de akkor is váltóolaj
v.adam1992@citromail.hu
06 20 351 2316
Van minden! (kivéve főtengely, műszerfal, karbi)
Szia.
Sajnos már nincs meg az a gumi ami rajta volt csak egy másik de az kopott!
Üdv.
80-hoz van pár felesleges cuccom.
kuplung, berugó szerkezet, főtengely, generátor, telók, blokk jobb oldala, hengerfej.
Mivel feleslege, ezért jelképes összegért eladom.
Mondj 1 árat és vidd el mind.
Karbiból rendesen jön a keverék?
Belevaló és működőképes gyertya van benne?
Falsot nem szívhat valahonnan?
jappó Mtx-hez vannak cucclik.
Mondjatok rá valamit. Kinek mi kell? Mit adna érte?
cuccli
motortartó
hátsófelni
Lehet írni emailt is.
keszon1987(kukac) és a Gmailnál vagyok
Érdeklődni: challanger1111@gmail.com