Helo nem kell valakinek egy komplett honad mtx 125 blokk teljes gyújtás minden vezeték plusz új gyújtás kapcsoló, pluszos dugattyú, dci doboz meg van egy jobbos idom. E-mail címem konrad1006@gamil.com itt el érhető vagyok!
Eladó egy Jet bukósisak és egy progrip krossz szemüveg egyben!
A sisak(közepes méretű fejre tökéletesen passzol, de kisebb eltérés esetén se gond szerintem) ajándék,
a szemüveg újonnan került 4 ezerrel többe mint amennyiért a kettőt megkapod most. Gyári állapot.
Üdv! köszönöm a választ az olajjal kapcsolatban :)
MTX80-as a motor
Láncot és lánckerekeket szeretnék cserélni ebben kérném a tanácsotokat mert pár dolog elbizonytalanít.
A motorvázán lévő szám nem egyezik meg a blokkéval... a motoron lévő E-vel kezdődik amit ha jól néztem ki egy táblázatból 1984-es de nem tudom a típusát vázon HD08 van megadva.
A kérdésem 15/45 lánckerekek vannak a motoron azon nem változtatnék csak cserélném a lánchossz 124 csap de nagyon laza és eléggé hátra van már állítva... az új lánc lehet ugyanúgy 124 csap vagy kevesebb ? a másik meg hogy lánckerekeknél és láncoknál van két méret 420 vagy 428 ezek közül melyiket érdemes ?
hol tudom lemérni hogy melyik lenne nekem jó ? :)
Fejidom Kocka ,tankidom jobb bal, halogén foncsor, kuplung kar+konzol ami nincsen szétgörbülve , meg 1pár lég olajos első telo kéne tártyás ami nem nyomja az olajat ki a szelepen , mert épn meg össze törtem a mocit nem görbék csak belől adta meg magát akár csere is okés az egyiket fel is políroztam és ez japán mtx
Már ne haragudj de nem tudom neked mi a reális mert nekem váltó véget kéne mondjuk egy 20 ezer?
Eladó egy Jet bukósisak és egy progrip krossz szemüveg egyben!
A sisak(közepes méretű fejre tökéletesen passzol, de kisebb eltérés esetén se gond szerintem) ajándék,
a szemüveg újonnan került 4 ezerrel többe mint amennyiért a kettőt megkapod most. Gyári állapot.
érdeklődni üzenetben lehet!
Ár 8900 Ft
MTX80-as a motor
Láncot és lánckerekeket szeretnék cserélni ebben kérném a tanácsotokat mert pár dolog elbizonytalanít.
A motorvázán lévő szám nem egyezik meg a blokkéval... a motoron lévő E-vel kezdődik amit ha jól néztem ki egy táblázatból 1984-es de nem tudom a típusát vázon HD08 van megadva.
A kérdésem 15/45 lánckerekek vannak a motoron azon nem változtatnék csak cserélném a lánchossz 124 csap de nagyon laza és eléggé hátra van már állítva... az új lánc lehet ugyanúgy 124 csap vagy kevesebb ? a másik meg hogy lánckerekeknél és láncoknál van két méret 420 vagy 428 ezek közül melyiket érdemes ?
hol tudom lemérni hogy melyik lenne nekem jó ? :)
Várom válaszotokat :)
http://www.youtube.com/watch?v...
Reklámfilm
Honda MTX 125 advertise 1986
Milyen váltóolajat érdemes tenni a motorba ? Mennyit érdemes beletölteni ?
80cc -s MTX-ről lenne szó
Üdv
Pali
Nekem van fordulatszám mérő spirálom!:)