Helló Ádám
Igazából az volna a kérdés mit kérnél érte egybe vagy ami nekem kéne
Üllés,óra csoport,ha tárcsa fékes az eleje úgy,hogy adnám az enyémet ami dob fékes meg stb
Hali Janszi!
Tehetek fel róla képeket ha akarod,Showa rugózó elemei vannak elöl hátul.sehol nincs még mákszemnnyi rozsda se a becsúszószárakon.jók a lengés csillapításai is
szóval nagyon jó minden rajta csak épp a blokk...és 120-160ezer körül lenne a felújítás a blokknak de akkor mindent megcsinálnak rajta a gyári gyújtástól kezdve mindent...mivel valaki már bütykölte a gyújtást de úgy hogy hidegen melegen indult szívató nélkül is 1 rúgásra.stb...nem akarok róla áradozni,de gondolom ti is tudjátok hogy milyen jó kis gép
Üdv.:Ády
Üdv!bocsesz de nekem az 50-es lenne az igazi, hogy full legáll legyen a dolog.A váz számmal nem akarok variálni.Ami most van az is ok. csak a sztendernél hegesztve volt.Gondoltam hátha van valakinél elfekvőben üres váz amiről le van bontva minden, még hátsóvilla meg teleszkóp se kéne.
Hali Nekem van egy vízhűtéses 125-ős japán vázam.komplett motor tulajdonképpen csak szét van bontva a blokk mert a főtengelytől felfelé(henger dugó hajtókar)cserés vagy furatásos és inkább eladnám így ahogy van.'83.-as évjárat de minden tökéletes rajta kivéve a blokk henger része...
Üdv Ády
Hali, Lenne egy kérdésem. 50 es mtx-en mekkora karburátor van? mekkora a torok átmérője?, És a 125 ösnek mekkora? Aki tudja a választ kérem írja le, mert aránylag fontos lenne. Előre is köszönöm.
Hali!
Nem tudja valaki véletlenül hogy egy japán MTX-be milyen négyütemű 125-ös blokk kompatibilis nagyjából vagyis milyen honda blokkot lehetne beletenni?
Üdv.:Ády
Igazából az volna a kérdés mit kérnél érte egybe vagy ami nekem kéne
Üllés,óra csoport,ha tárcsa fékes az eleje úgy,hogy adnám az enyémet ami dob fékes meg stb