Üdv.Azt szeretném kérdezni hogy egy láncon mit jelent az hogy 428 H D 10.Ha pl venni szeretnék egy láncot akkor mit nézzek meg a láncon mi alapján vegyek.Köszönöm.
Szia! Van, de csak szettet adok, külön semmit. Olasz 125-ösről való, 4 csavaros a hátsó lánckerék. A szett tökéletes állapotban van, ára: 6 000 Ft, adhatok képeket is. Üdv; Zoli
Üdv mindenkinek. Kellene nekem egy kis segítség! Cimborának van egy 125-ös MTX 2t. Keresünk hozzá összekötő gumit a légszűrőház és a karbi közé. Az évjáratot nem tudjuk,de állítólag az alv.számból ki lehet olvasni valahogy? Valakinek tipp? Előre is köszi
Minden annyit ér,amennyiért el lehet adni,lehet szerencsém volt! Most teljesen költségmentes CRM-et 160ért nem viszik,közbe meg MTX hez képest,le a kalappal előtte! Ha azt 150ért,akk ezt dupla ennyiért el kellene tudni adni:)
Ezen sem volt láncvédő,irányjelző...nem gyári az első/hátsó sárvédő,kézvédő...ilyen apróságok,150 ért tudtam eladni! Pesze ha bontod,megértem,hogy nem árt ha ezek rajta vannak,mert minden ilyen egyes kiegészító 2-3000ft...
Még csak ma raktad fel:D
---------------------------------------------------------------------
-