Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.Azt szeretném kérdezni hogy egy láncon mit jelent az hogy 428 H D 10.Ha pl venni szeretnék egy láncot akkor mit nézzek meg a láncon mi alapján vegyek.Köszönöm.
Oké.Várom a képeket.A hátsó fogaskerék és az első hány fogas? Köszi
Szia! Van, de csak szettet adok, külön semmit. Olasz 125-ösről való, 4 csavaros a hátsó lánckerék. A szett tökéletes állapotban van, ára: 6 000 Ft, adhatok képeket is. Üdv; Zoli
Üdv.Van neked 125 MTX re láncod?Köszi.
na az gáz.én most javítottam az enyémet,és jó lett.
Az a szitu,hogy ki volt repedezve,haver elvitte valakihez aki megcsinálta volna,de telt múlt az idő és eltünt az ember is meg a gumi is.
igen.kikötöd az olajtartályt,ledugózod a karbit,és a tankba kevered a nyálat,mint az mz-nél.nekem bevált.
nincs meg a gumi,vagy csak kirepedezett?
Felián fék. kb. 2000 ft-ért rendbehozzák. 13.ker tatai út
Üdv mindenkinek. Kellene nekem egy kis segítség! Cimborának van egy 125-ös MTX 2t. Keresünk hozzá összekötő gumit a légszűrőház és a karbi közé. Az évjáratot nem tudjuk,de állítólag az alv.számból ki lehet olvasni valahogy? Valakinek tipp? Előre is köszi
ja, úgy elhiszem
Mivel jogsim sincs ezért papir nélkülit keresek:)
papírossat, vagy papír nélkülit?
hali nézd meg az eladó cuccaim közt a motorokat válogass köztük én cserélek veled akár 4et is adnék érte + alkatrészek.
Adom az MTX-et fizetek rá 15 ezret.És 1 gyári állapotba lévö '92 es Xl600ast kapok érte:)
Keresek MTX 125-höz Első fékbetétet, esetleg komplett féktuskó, mert nagyon kivan.
Nem karlak megsérteni, de ha ezt eltudod adni 90.000-ért akkor az nagy csoda lesz
2hónapja hirdetem, ma 00.06 akkor raktam fel a képesmotorra újból,mert egyébként hátrébb kerül...
feladva: ma 00:06

Még csak ma raktad fel:D
Minden annyit ér,amennyiért el lehet adni,lehet szerencsém volt! Most teljesen költségmentes CRM-et 160ért nem viszik,közbe meg MTX hez képest,le a kalappal előtte! Ha azt 150ért,akk ezt dupla ennyiért el kellene tudni adni:)
NAgyokos Zoli94 szerint ez a motor is kb 60 ezer forintot ér xD
Ezen sem volt láncvédő,irányjelző...nem gyári az első/hátsó sárvédő,kézvédő...ilyen apróságok,150 ért tudtam eladni! Pesze ha bontod,megértem,hogy nem árt ha ezek rajta vannak,mert minden ilyen egyes kiegészító 2-3000ft...
Ostoba....Ha eladod róla a sok szemetet akkor a motorod nem eladó?Fu nagyon veréb vagy.
Senki sem mondta, hogy eladó, téma lezárva!
---------------------------------------------------------------------
-
Se baj.Áruljad továbbra is azokat az eredeti állapotba lévő természetesen megkímélt állapotban lévő szép motorjaidat.Leharcolt vasdarabok.