Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyi eszed van mint egy marék lepkének, nem kell tovább arcoskodni, senki sem kíváncsi rád! (̾●̮̮̃̾•̃̾) ̿ ̿ ‘̿’\̵͇̿̿\з=(•̪●)
ez a Te bajod... Biztos vagyok benne, hogy a te géped már százszor kiköpte a lelkét, ha nem is nálad, de másnál biztosan
ehhez annyit füzök hogy nézd meg az olaszokat hogy motoroztak azokkal a szutykokkal amiket te árulsz.
De a lényeg: hogy az enyém szarrá van hajtva.Csörög csattog villámlik.Bátran összeengedem az én motoromat a te két "motoroddal"1 vázba is rakhatod a két blokkot:)Azokra a motorokra vered magad amiket az olaszok kidobáltak.Kimentél lomtalanításkor találtál 1-2 rozsdás hokit és akkor te már motorosnak érzed magad.
ja a kerekekröl annyit hogy nyugodtan megnézheted hogy mennyi küllő hiányzik az enyémből.
Szóval ha hiányzik 1 kerékböl két küllő akkor szar a kerék ugye?80ft 1 darab küllő.Ha az én motorom 60at ér akkor amiket te akarsz adni alkatrészeket 100forintot érnek kb:)
Ki nem szarja le a lelki fröccsödet.Rakd fel te is a motorodat 100ért.Én is felrakom.Nézzük melyiket viszik el hamarabb:)
Viszont kívánom!
köszi és boldog karácsonyt.
Szia! Ha jól tudom, van valami jelölés az olajforgatón, hogy hogy kell állnia, akkor, amikor a gáz teljesen ki van húzva. Remélem tudtam segíteni. Üdv; Zoli
tudja valaki hogy lehet beállítani a megfelelő olajzást a mtx 80 ason?
Ha el akarnék adni egy ilyen motort, azért jó lenne ha tudnám ezeket... Valamelyiket esetleg meg tudod cáfolni?
Teljesen igazad van,szar szimszon 60 ért helyett vegyen 100 ért szar emtéikszet:)
Bár annyira hogy lehet vki............h légszűrőház nélkül használ motort..........
Ezek részletkérdések!
Azért ne vidd Te se túlzásba "Nem gyári a végdob, nincs első tárcsavédő, nincs láncvédő, nincsenek hátsó lábtartók, az ülés is elég furcsán áll. Nincs rendszám tartó, nincs hátsó lámpa, nincsenek hátsó indexek"...
Nincs légszűrőház, ebből kifolyólag: rossz a levegő ellátása a motornak, mivel így jár a gép, komoly gondok jöhetnek még elő a nikasilos hengeren, ami nem olcsó mulatság. Nem gyári a végdob, nincs első tárcsavédő, nincs láncvédő, nincsenek hátsó lábtartók, az ülés is elég furcsán áll. Nincs rendszám tartó, nincs hátsó lámpa, nincsenek hátsó indexek, LEGALÁBB 2 küllő hiányzik, ami annyit tesz, hogy a kerekek szarok, és még csak 2 képet láttam róla. Nem fikázni akarom, de ez így van. Hirdesd csak nyugodtan amennyibe gondolod, de nekem ne írj olyanokat, hogy 600Ft a küllőért!

Nem akarok veszekedni, nem akarlak lenézni, nem akarok semmilyen konfliktust. Segíteni szeretnék, és azt sem bánnám, ha nálam vennél rá alkatrészeket. Rosszul látod meg a dolgokat, az enyémek jobb motorok mint ezek. Az olaszország bontóban álltak sok évet, ezért sok cucc el van rajta öregedve, a blokk is ezért nem forog, mert be van rohadva a henger. DE amikor mentek velük, rendesen karban tartották, ez abból is látszik, hogy ami nem tud elöregedni, és megvan rajta az mind jó! Sajnos te nem azt a rengeteg ritkaságot és jó alkatrészt látod meg rajta, amit kellene, ez a Te bajod... Biztos vagyok benne, hogy a te géped már százszor kiköpte a lelkét, ha nem is nálad, de másnál biztosan! Ha ezt a hozzászólást sem érted meg és normálisan nem tudsz válaszolni, akkor inkább maradj csöndben!
80-90re gondoltam én is de a berényi tag azt mondta h 60ezer:)
Most nem is süt a nap...
nedumálj
1el több.
sok itt a köcsög
80-90 max...többért csak hirdetni lehetne! Simson meg más kat...amik igazán szépek és jók 150 körül mennek(írreálisan magas az ára,de ez van)!
Amik 1 ben vannak...persze nyáron lehet ,hogy többet érnek vagy többért el lehet adni! Uh daninak...az tényleg annyit ha ér amennyit Te írtál rá!
Továbbra sem foglalkozok ilyen komolytalan emberekkel, FOGALMAD SINCS A MOTOROKRÓL, gondolkozz mielőtt mondassz valamit!
Teljesen üzemképes olasz 25ösök vannak fent 90ért...100ért...
Valóban.Fogalmam sincs.De ennyire hülyének ne nézz :D 60e forint egy motorért?:D Ember gondolkodj már.1 szar simot kapsz 60ért:D
Már ne is haragudj, de nem foglalkozok ilyen komolytalan emberekkel, FOGALMAD SINCS A MOTOROKRÓL, gondolkozz mielőtt mondassz valamit!