Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit a képen résnek látsz az nem rés hanem egy üvegszálas membán lap és azon van a karbon lap (duplás). Én csak a határolót szeretném tudni hogy van vagy már valami kókányolás folyt itt.
felvettelek msnre
feltudnál jönni?
1987-vagy 1988
Azt kérdezte van-e kihajlás határoló lemeze gyárilag!Okos,ha egy kérdésre nemtudod a választ,vagy méginkább assetudod miről és mit kérdeznek,akkor inkább maradjá lesőgép,mint sokan
Segítsetek hanyas évjárat lehet a cr? képek itt
http://www.sportmotor.hu/motor...

ha tud valaki hozzá gyujtásalaplapot írjon
Amennyire én tudom nem lehet rés a lapkák és a ház között, forditsd meg a lapkákat igy ráfeszülnek újra a házra, ez szokott segiteni.
+36-30/9793-843
Hali,Tud valaki elérhetőséget a veszprémi albert racing kipufogókészítőkkel?
'99 CR 125-nek a Reed membránjának van kihajlás határolója?
Ja,jó az csak legalább 3 egymás utánit vegyél
Hali mindenkinek!
Melyik webáruházban lehet rendelni fúvókákat cr250-hez?Találtam egyet csak nem tudom h ilyen kell e bele!?
Itt a link
Bocsi az elsőre gondoltam a másodikhoz regisztráció szükséges. Most néztem hogy ezek a rajzok az ecom.honda-ból vannak ezek alapján megrendelhetőek a kivánt alkatrészek is, mert a honda márkakereskedések is ezek alapján rendelnek legalábbis itt debrecenben.
remélem ez megteszi
clutch

vagy ez a lap
clutch

igaz ezek 2002-esek de a másodikon van van pl 96-os is.

Remélem sikerült segitenem!
Bammeg az kéne nekem is,já de jó vót
honda cr 125 höz keresek kuplughoz robbantott rajzot! SEGÍTSETEK!
Emléxik még valamelyik vén csataló a Honda lovag című filmre? És nincs valami infó, hogy honnan lehetne hozzá jutni?
Gyerekkorom kedvenc filme volt és kíváncsi lennék, hogy mai szemmel milyen...
most kérem,küld el a számlaszámod az epuletgepeszkukaccitromail.hura.
cső, nem sürgős, csak kialakult némi túljelentkezés. De akkor rendelek majd még. Ha most kéred, akkor még 4649-ért tudtam venni, nem tudom a következő eresztés mennyire jön ki. Magasabb lesz valamivel, az biztos.
szia,sürgős?mert szerintem mostanában nem találkozunk
Jajj,szegínye,enni se kapott,lefogyott,megfeketedett ,látom kapott új lengővillát,tiszta király mocc lett Beszarás,milyenek az emberek
uhh olyan az enyémre is kell
Gold Fren lengővilla
Mit találtam e?
A volt Csika paripa cserére vár.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
bontott alkatrész:
gerecsemotor.hu
krosszmotorok.hu
Több bontó van az országban ,mint égen a csillag kutakodj