Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltam Szegeden az SKF-nél. Megmutattam, hogy mi kellene nekem. Azt mondták, hogy majd hívnak. Fel is hívtak, hogy az egyiket letudják gyártani, 640 Ft+ áfa, de a másikat nem. Én sokallom ezért a felújjító készletért a pénzt, főleg, h nagy részére nincs is szükségem. Most jön az, hogy bontott alkatrész. Ebbn tud valaki segíteni?
nem igazán
Na megtaláltam az alkatrészt ami kell, csak ki kellett volna nyitnom a szemem...
Kicsit sokallom az árát...
Nekem csak az a két kis karmantyú kéne. Nincs olyan hely ahol azt külön meglehetne venni?
Ha tech 5-ösöd lenne, teljes csatkészletet tudnék 8ezerért.
Miii!
Értettem főtörzsúrkirálynő
Te ne szójjá beeeee!
Én ráérek amikor pihenek, csavarhúzom az meg van!
Jaja
Ha neked nem kell, ne költs ilyenre.
Ezek a teló légtelenitő? Ti ilyenekre költöttök?
Akkor majdnem kerek egy ezressel. Csak egy baj van, írtam a csávónak, hogy ha még többet rendelnék, adna-e kedvezményt, erre visszaírt, hogy 2010-ben árat emelnek, és az arra adott kedvezménnyel is picivel több lesz a szelep, de azért ad, ha min. 10-et rendelek
Ez abból a hondábol való!
Hejhó,elveszett
Háj! Ez még pár db 100-assal így is jobb, mint amit vettem Molnár Zolinak a Parillában. Pontosan nem emlékszem, de valami 5.600.- HUF körül volt az egy pár.
Mé,memmongyam?
deszíp
ez az enyim?
Jajj,kimaradt a kíííp
Leskelődős Uraim!
A háccsógátlókban az olajcserét,azért néha ejtsétek mán meg,mert kicsikét megfognak égnie,azt az nektek mán nem buli Ha nembírtok vele,inkább küldjétek el lesz jó motritok
Vonatkozik ugyanez az elsőkre is
Nekem szól Lábam má lefagyott odakint.
Kihalt minden, zene se szól, nincs Beethoven, nincs rock and roll...
dobtam egy mailt a macesz77-re! üdv
nekem bele van építve a telóba a légtelenítő cumó
vagy szívószál kell bele
Hondát KTM-re? Vagy mi? Kizárt, leesne a kukim abban a pillanatban