Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért nem vettél Hyundai H100-ast. Nem fájna a fejed a javítgatás miatt, ezt ugyanis ott helyben fel lehet gyújtani lelkiismeretfurdalás nélkül, és még meleget is ad. Nem drága VW
én meg Pinerolo-Sestriere ott ahol a téli olimpiát szokták rendezni 40km Fro
Király Rohaggyanak meg
az a baj hogy ahol a cső van ott is olyan egy helyen meg fölszakadt a lemez
Majd morognak a sok lánckerekesek Bammeg mi Bolzánóba jártunk a vége felé az Alpokon át Szlovén,Osztrák,Olasz.Na ne tudd meg ott fent milyen idő van
Hát ahol nincs cső, ott horpadás van.
ügyesen letolták nálunk a havat a kép nem adja vissza
nekem meg ha ilyen hideg lesz akkor csak a csomagokból folyik be valami.megy a faszom ki ilyen hidegbe olaszba
KB arra jó az egész
Jóvan aggyá jó motrit azt indulok Vagy,ha tolom a versenyen a giz-gazt nem kell nevezési díjat fizetni?
hú bazmeg... ha sok pénzem volna megvenném és még ott a helyszinem szétverném felgyújtanám a láncot meg belebasznám a lefolyóba
Ne legyél szomi, a WR-t is azért venném meg, hogy utána mindent nálad vegyek hozzá. Franc essen a januárba, nincs pénzem gatyára se. Bár azt mondtad, meglesz az nyárig
csak azé mer folyamatos zene megy alatta.kb 2hét és meglesz csinálva normálisra mert most nagyon szar
Pfú,apám ül egy csomó szaron amik megmaradtak,őrzi mint valami kincset,a sok szar számítógépről,meg többi lomrőól ne is beszéljünk.
Sajna,akkor eza 2011-es előszéria kell még neked
http://www.kepesmotor.hu/honda...
pontosan ez megy.de aki volt kint azugyis tudja.má halomba állnak otthon a letört főtengelyű riejuk,kramitok,cagiva sxek,tenerék,robogók fantic vázak de ki nem dobhatom... várok
Akkó ezé csinálta,hogy menjé sűrűbben Tutta,hogy visszamész
Azt azt,hogy csinálod
Egy haszna volt...vagy fél évig el se néztem feléjük, így megmaradt egy csomó pénzem.
Kint is ezt mondták vagy csak akkó viheted el a jót,ha ezt a szart is eltakarítod nekem mondtak ilyeneket
há mer ekkora egy geci vagyok.de idéntől megváltozok
Ja,az nagyobb szopás .Bammeg akkó még esélyt se adtál neki Jó kibasztál vele