Még csak ennyire sem kellett erőlködniük a magyar Columbo szabadcsapatoknak, mert ez a jóember mindent elmondott az ügyvédjének, mikor merre jár, mit néz meg, stb...
dehogynem.csak pörögni kell mint az állat,megfizetik.Há mondjuk ott is nyilván ezt csinálnám mint itthon,van ismerősöm aki un ügynöki tevékenységet folytat,motorokkal kereskedik kint ,nem annyira veszélyes,sőt egyszerűbb mint itthon,persze legálisan
Nincs azzal baj,csak telefon ne legyen neveden,meg a legjobbak a kiüthetős régi nokiák,imei-t átlövöd másik kártya szia,ja,de a másik is ugyanezt csinálja
Nem jó helyen járkálsz Egyszer osztrék határnál VIC nél,éjszaka elnéztem,egy utcát,me ott csak egysávos az út,na bementünk egy udvarra.Olyan lejtő volt,állni alig bírtam,na másfélórát tologattam leakasztva a futót az udvaron,házfalnak is neki engedtem,ment az magától Csörgés csattogás,félóra alatt meg is fordultam,bammeg még a kutyák se ugattak,én meg aszittem ott helyszinen felkoncolnak minket
Az nemtom létezike,hirtelen,de ahun rendezik az ott van nem messze Kemény,nagyon télen párkányon autózni,azt a buzik,még a csajok is 3 keréken fordulnak a kocsikkal,bammeg nekem elfogyott a fékem égett a cuplung,újautóba,egyesbe satufék,meg kézifék,azt mentünk tovább,azt ezek,hogy hogy csinájják,agyam eldobtam